Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hülyeség kollégiumba költözni,...

Hülyeség kollégiumba költözni, ha abban a városban lakok, ahol az egyetem van?

Figyelt kérdés
Vonz a kollégiumi élet, a társaság és lyukasórán lenne hova menni

2013. júl. 25. 19:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
45%

"rezsit eléggé megnyomja egy egyetemista áramfogyasztása"

Na, te is komoly ember vagy, látom... Innentől fogva ennél komolyabban nem is érdemes téged venni.

2013. júl. 25. 20:53
 22/35 A kérdező kommentje:

Bagoly mondja... nem tudom, miért kell leszólni... nem is ismertek

Na m1 a kommentek mutatják a hozzászólók intelligenciáját

2013. júl. 25. 21:58
 23/35 anonim ***** válasza:
Tudod, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Gondolkodj el egy kicsit...
2013. júl. 25. 21:59
 24/35 anonim válasza:
45%
Szerintem nincs igazatok! Ha egy embert vonz a kollégiumi élet akkor nyugodtan menjen kollégiumba. Főleg akkor, ha mindezzel nem terheli meg a szüleit. Ha kitelik az ösztöndíjából és szeretne kollégista menni hadd menjen. És kedves kérdező szerintem igazad van. Elég sokat spórolhatsz a szüleidnek azzal, hogy nem otthon fürdesz, nem használod az otthoni áramot, és sorolhatnám még hogy a bérlettől kezdve mennyi mindent tudsz megspórolni. Ez tételben több mint 9000 forint. Én támogatlak, ha kiszeretnéd próbálni milyen kolisnak lenni, menj bátran. Nem egy ismerősöm van aki kolis és jó a hangulat jó a társaság.
2013. júl. 25. 22:11
 25/35 anonim ***** válasza:

A bérletet rögtön nem spórolja meg, hacsaknem közvetlen az egyetem tövében van a kollégium.

Emellett első félévben nem kap ösztöndíjat, addig miből fizeti a kollégiumot?

Nem otthon fürdik nem otthon fogy az áram... Ezek filléres tételek egy kollégium árához képest... Én lassan egy hónapja itthon vagyok műtét miatt, a villanyszámla mégis 12 kWh-val lett több, pedig gyakorlatilag most 12 órában megy a számítógép, járatok ventillátort, TV-t stb stb... És tavaly még egyetemista voltam :-)))

Persze nem állok ellen mindenki azt csinál amit akar, csak ne lepődjünk már meg, ha ilyen ócska indokokon a többség azért el-el mosolyodik... :-)

2013. júl. 25. 22:15
 26/35 anonim ***** válasza:
Nem csak az egy főre jutó havi jövedelem alapján lehet szociális pontokat kapni, hanem pl. közoktatásban tanuló testvérek, elvált szülők, ilyesmi.
2013. júl. 25. 22:20
 27/35 anonim ***** válasza:
Én mennék a helyedben, ha otthon nem tudsz tanulni, vagy pl Budapest másik felén laksz és egy óránál több az utazás reggel.
2013. júl. 25. 22:21
 28/35 anonim ***** válasza:
Figyeljetek, nálunk például biztosan eléggé megnyomja, mer a gépem folyamatosan megy, ezen kívül sokáig folyatom a zuhanyt és télen sokszor éjszaka is megy a fűtés, mikor épp tanulok (ez különösen sok).
2013. júl. 25. 22:24
 29/35 anonim ***** válasza:
*mert
2013. júl. 25. 22:24
 30/35 A kérdező kommentje:
Az egyetem mellett van a koli és már most megkaptam az ösztöndíjat.. nem tudom miért ne kaphatna ösztöndíjat vki az első félévben... aki tanul annak van eredménye
2013. júl. 25. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!