Hülyeség kollégiumba költözni, ha abban a városban
lakok, ahol az egyetem van?
"rezsit eléggé megnyomja egy egyetemista áramfogyasztása"
Na, te is komoly ember vagy, látom... Innentől fogva ennél komolyabban nem is érdemes téged venni.
2013. júl. 25. 20:53
22/35 A kérdező kommentje:
Bagoly mondja... nem tudom, miért kell leszólni... nem is ismertek
Na m1 a kommentek mutatják a hozzászólók intelligenciáját
Tudod, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. Gondolkodj el egy kicsit...
2013. júl. 25. 21:59
24/35 anonim válasza:
Szerintem nincs igazatok! Ha egy embert vonz a kollégiumi élet akkor nyugodtan menjen kollégiumba. Főleg akkor, ha mindezzel nem terheli meg a szüleit. Ha kitelik az ösztöndíjából és szeretne kollégista menni hadd menjen. És kedves kérdező szerintem igazad van. Elég sokat spórolhatsz a szüleidnek azzal, hogy nem otthon fürdesz, nem használod az otthoni áramot, és sorolhatnám még hogy a bérlettől kezdve mennyi mindent tudsz megspórolni. Ez tételben több mint 9000 forint. Én támogatlak, ha kiszeretnéd próbálni milyen kolisnak lenni, menj bátran. Nem egy ismerősöm van aki kolis és jó a hangulat jó a társaság.
2013. júl. 25. 22:11
A bérletet rögtön nem spórolja meg, hacsaknem közvetlen az egyetem tövében van a kollégium.
Emellett első félévben nem kap ösztöndíjat, addig miből fizeti a kollégiumot?
Nem otthon fürdik nem otthon fogy az áram... Ezek filléres tételek egy kollégium árához képest... Én lassan egy hónapja itthon vagyok műtét miatt, a villanyszámla mégis 12 kWh-val lett több, pedig gyakorlatilag most 12 órában megy a számítógép, járatok ventillátort, TV-t stb stb... És tavaly még egyetemista voltam :-)))
Persze nem állok ellen mindenki azt csinál amit akar, csak ne lepődjünk már meg, ha ilyen ócska indokokon a többség azért el-el mosolyodik... :-)
2013. júl. 25. 22:15
Nem csak az egy főre jutó havi jövedelem alapján lehet szociális pontokat kapni, hanem pl. közoktatásban tanuló testvérek, elvált szülők, ilyesmi.
2013. júl. 25. 22:20
Én mennék a helyedben, ha otthon nem tudsz tanulni, vagy pl Budapest másik felén laksz és egy óránál több az utazás reggel.
2013. júl. 25. 22:21
Figyeljetek, nálunk például biztosan eléggé megnyomja, mer a gépem folyamatosan megy, ezen kívül sokáig folyatom a zuhanyt és télen sokszor éjszaka is megy a fűtés, mikor épp tanulok (ez különösen sok).
2013. júl. 25. 22:24
2013. júl. 25. 22:24
30/35 A kérdező kommentje:
Az egyetem mellett van a koli és már most megkaptam az ösztöndíjat.. nem tudom miért ne kaphatna ösztöndíjat vki az első félévben... aki tanul annak van eredménye
Kapcsolódó kérdések: