Mit gondoltok, hülyeség lenne? :S
Eddig csak az az egy alkalom míg beszéltél vele?
Rajongóként mentél oda hozzá?Szóval,rajongója lettél,vagy szerelmes vagy belé? Szerintem ez is számít.
Ha szimpatikus vagy neki ,az jó.Szerinte ez esetben odamehetsz hozzá még egyszer.
Igen rajongóként. Eleinte szerintem nem szimpatizált velem, de aztán pár perccel később láttam rajta a változást... Szerintem a végén már örült neki, hogy jöttem, kellemes érzésekkel, mosollyal az arcán távozott.
Hogy szerelmes vagyok-e? Magam sem tudom... Nem a legszebb ember, de nagyon jó fej és iszonyatosan megszerettem, nem természetes módon. Szerelemnek talán (még?) nem mondanám, de hogy hihetetlen módon szeretem, az is biztos.
Hát nagyon remélem :D
Nem olyan nagyon fontos, csak zavar, hogy mondtam egy elég félreérthető dolgot. Vagyis inkább egy félmondatot mondtam, pont a hiányzó rész miatt lehet félreérteni. Pont ez az, hogy nem igazán lehet írni neki, hisz nem olyan ismert...
Lehet, hogy inkább várok pár évet ezzel, hogy ne ismerjen meg. De az a helyzet, hogy egyrészt ezért, másrészt amúgy is látni akarom. Tudom, buta dolog, de hiányzik és fáj a gondolat, hogy esetleg soha többé az életemben nem látom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!