Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, hülyeség lenne?

Mit gondoltok, hülyeség lenne?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és nagyon-nagyon megszerettem egy színészt. Ez a színész nem celeb, annyira talán nem is ismert, olyan középkategóriás (pedig nagyon tehetséges, megérdemelné, hogy többen ismerjék). Színházban szokott játszani. Egyszer megvártam a színészbejáró előtt, kicsit másképp alakult a beszélgetés, mint képzeltem, de nagyon kellemes élmény volt és nagyon aranyos volt, kedves :) Viszont úgy gondolom hogy sok fontos dolgot nem tisztáztam és nem mondtam el, mert féltem, és nem tudom, félreértett-e... Szeretném elmondani neki amiket nem mertem, csak nem tudom, ez nem lenne egy kicsit furcsa, zavaró? Nem hinné azt, hogy rászálltam vagy ilyesmi? Ti mit tennétek a helyemben? :S

2013. jún. 21. 12:05
 1/5 anonim válasza:
XD
2013. jún. 21. 12:54
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen megértésed :D

Igazság szerint én is röhögök már magamon... ez van.

2013. jún. 21. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Mond el neki nyugodtan, hidd el, ha olyan jó fej, ahogy írtad örülni fog neki. ;)
2013. jún. 21. 16:25
 4/5 anonim válasza:
Megírnád nekem privátban, kiről van szó? Hátha ugyanaz a nagy kedvencünk:)
2013. júl. 2. 17:08
 5/5 anonim válasza:
Hát tudd meg ebben az esetben egyáltalán nem vagy egyedűl.Amit kérdeztél pont az én esetem is. Egy kis bátorság,ha akarsz beszélni Vele.Én is egyszer megpróbáltam a kedvenc szinészemmel beszélni és egyáltalán nem úgy alakult ahogy akartam,de valahogy mégis megoldom.De neked legyen bátorságod. Tisztázod vele a helyzetet,a szinészek ugyis szeretik ha 'észreveszik' (remélem).Bocs nem tudok hosszú "i"-t irni. Ha sikerűlt beszélni vele irj privibe. Nekem is kell egy kis bátoritás. :)
2013. aug. 18. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!