Mit gondoltok a minimax és a disney szerintetek is hülyeség?
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 14:10
1/5 anonim válasza:
Igazából én 16 évesen is nézem de csak a disney csatornát :) :D
De például a minmaxot már nem mert az szerintem is hülyeség :)
2/5 anonim válasza:
A minimax még az én gyerekkoromban nagyon jó volt. a Frakk ment rajta,varázsceruza,Moha és páfrány,lolka és bolka ilyenek. Ma már beazonosíthatatlan, soha nem kapcsolok oda,a szomszéd kislány apukája meg a fejét fogja,hogy a lánya kedvenc meséje a TETVES királylány.. A disney-t kamaszkoromban sokat néztem,de most szülőként már inkább azt mondom,hogy hülyeség.. Csak azt sajnálom,hogy normális meseadók már nincsenek :(
3/5 anonim válasza:
A Minimax régen tényleg jó volt.
A Disney előtt a Fox Kids, majd utána a Jetix volt, nem is kell mondjam, tényleg színvonalasabb csatorna volt tele rajzfilmekkel.
4/5 anonim válasza:
Pontosan. A Minimax régen volt jó, most már ezek a szuper modern mesék mennek, meg az értelmetlenek mint pl. Peppa malac, vagy mi. A Disney meg... az a baj hogy tesznek bele ilyen beleröhögéseket, de az még azt mondom oké, csak ne ezekre a béna, olcsó poénokra raknának röhögést...
5/5 anonim válasza:
A Disney sz@r. Legelején még jó volt, utána nem. Fox Kids és Jetix Forever!
Minimax szintén. Én az 1999-től 2010-ig tartó korszakot tartom az aranykornak. Ami utána jön, az borzalmas. Arról az ócska 3D-s logóról pedig inkább ne is beszéljünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!