Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Félek a szóbelitől. Tippek...

Félek a szóbelitől. Tippek hogy megnyugodjak?

Figyelt kérdés

Kedden szóbelizek. Tanultam rá eddig de van még vissza kb 40 tétel. A hétvégén ezt megtanulom. Hétfőn tanuljak? vagy pihenjek? Esetleg ismételjek? Plusz baromi izgulós vagyok, olyan szinten felmegy a pulzusom h megfájdul a mellkasom + olyan mintha ki akarna égni a szívem a helyéről. Ez normális? Milyen módok vannak h megnyugodjak? Esetleg Magne B6-ot szedjek be egy 2-3-at vizsga előtt? Vagy húzzak le egy felest? Vagy mit csináljak magammal? Mennyit kell beszélni? Ha esetleg leblokkolok akkor kitudják belőlem húzni a kettest? (elég már az is, csak menjek át) Mert ha kérdeznek akkor jobban megy általában. Ha látják rajtam h tanultam és tudják h nem vagyok reménytelenül hülye akkor segítenek esetleg? Bocs a sok kérdésért, de para van :DDDD

Írásbelik eddig: magyar: 45, töri 52, angol 58, föci 59

18/F

2013. jún. 14. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
A felest nem ajánlom, mert az megérzik rajtad, de a Magne B6 nem rossz ötlet. Abból elég 1 is, különben nagyon elálmosodsz tőle. Egyébként nem kell félni, a források segítségével biztosan összejön a kettes. Sok sikert! :)
2013. jún. 14. 20:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Remélem a jó isten biztató szavai beszélnek belőled!!! :)) köszi a választ!!
2013. jún. 14. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Hétfőn pihenj, aztán meglátod délután, hogy esetleg

mi az, amit még átnéznél-

(De akkor már nincs értelme tanulni)

2013. jún. 14. 22:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk a szóbelin attól is sok függ, melyik tételt sikerül kihúznod (olyat amit tudsz jól vagy olyat,

amit nem annyira)

2013. jún. 14. 22:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben akkor hétfőt pihenéssel töltöm azt lesz ami lesz :)
2013. jún. 15. 00:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 25. én szóbelizek és még 10 irodalom 10 töri tétel van hátra!!!! de én is izgulok. Amúgy szóbelin milyen forrásanyagokat adnak?
2013. jún. 15. 17:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Siker!!
2013. jún. 18. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!