Félek a szóbelitől. Tippek hogy megnyugodjak?
Kedden szóbelizek. Tanultam rá eddig de van még vissza kb 40 tétel. A hétvégén ezt megtanulom. Hétfőn tanuljak? vagy pihenjek? Esetleg ismételjek? Plusz baromi izgulós vagyok, olyan szinten felmegy a pulzusom h megfájdul a mellkasom + olyan mintha ki akarna égni a szívem a helyéről. Ez normális? Milyen módok vannak h megnyugodjak? Esetleg Magne B6-ot szedjek be egy 2-3-at vizsga előtt? Vagy húzzak le egy felest? Vagy mit csináljak magammal? Mennyit kell beszélni? Ha esetleg leblokkolok akkor kitudják belőlem húzni a kettest? (elég már az is, csak menjek át) Mert ha kérdeznek akkor jobban megy általában. Ha látják rajtam h tanultam és tudják h nem vagyok reménytelenül hülye akkor segítenek esetleg? Bocs a sok kérdésért, de para van :DDDD
Írásbelik eddig: magyar: 45, töri 52, angol 58, föci 59
18/F
Hétfőn pihenj, aztán meglátod délután, hogy esetleg
mi az, amit még átnéznél-
(De akkor már nincs értelme tanulni)
Mondjuk a szóbelin attól is sok függ, melyik tételt sikerül kihúznod (olyat amit tudsz jól vagy olyat,
amit nem annyira)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!