Kétségbe vagyok esve, sírok, remegek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szerdáig meg kell tanulnom 20 tételt, de egyszerűen nem megy.
Elolvastam a részt a könyvben, de fel sem fogom mit olvasok. Ugyanez van a jegyzettel. Nem fogom fel h miről van benne szó.
Próbáltam vázlatot írni, de úgy remegek, hogy nem megy.
Még egyet sem tudok, ráadásul egy tétel 6-7 oldal.
Nem tudtam előadásra járni, mert ütközésem volt, így teljesen új az anyag. Ráadásul a maximumot kellene nyújtanom, mert szóbeli lesz, és arra mindig rágörcsölök.
2013. jún. 8. 15:34
1/2 anonim válasza:
Ne görcsölj! Ne pánikolj! Gondolom nem csak egyszer próbálkozhatsz! Kezdd el nyugodtan tanulni a tételeket, és mondjuk tanulj meg 10-et alaposan, a többit pedig annyira, hogy azért hozzá tudj valahogy szólni az anyaghoz, ne ülj ott kukán, ha kihúzod. A lényeg, hogy tudj rizsázni, minden tételhez hozzászólni valamit. És bízz a szerencsében! Nekem bevált ez a módszer!
2/2 anonim válasza:
Szerdáig van 3 teljes napod!Egy nap 7 tételt tanulj meg!Reggel 8 kor felkelsz, 9-kor hozzá kezdesz tanulni tanulj 4- ig, szedd ki a tételekből a lényeget!6 óra körül vedd elő amiket tanultál és ismételd át!Az a lényeg hogy mind a 20 tételhez tudj hozzászólni!egyél azért valamit mert különben nem lesz energiád!És akkor majd fáradt, gyenge leszel és remegni fogsz mint a kocsonya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!