Kétségbe vagyok esve mit tegyek?
Figyelt kérdés
holnap témazáró matekból tudnám is ha most tudnék készülni de osztálytársam elvitte a füzetem mondván hogy másnap hozza és aztmondta hogy nincs nála és sehol se látta... abban voltak a feladat típusok sok hasonló és bonyolult és ha nem csinálommeg azokata feladatokat amiket órán akkor nem fogom tudni mit lehet ilyenkor tenni?2011. dec. 4. 10:41
1/2 anonim válasza:
Majd legközelebb nem adod oda neki. Mondd meg másolja le, de ne vigye el.
Amúgy meg én megfenyegetném, hogy ha nem hozza át de sürgősen, akkor ő fog felelni a tanár előtt az én dolgozatomért!
20n
2/2 anonim válasza:
20n.. Te se jársz egyetemre.. Nem nagyon tudsz mit csinálni. Menj át a barátnődhöz, tanuljatok együtt. Most ne foglalkozz az osztálytársaddal, mert úgyse fogja odaadni.
A tanárt meg nagyon hidegen fogja hagyni, ha te ilyen ok miatt nem tudsz tanulni. Azért majd szerezd vissza a füzeted, de most inkább menj át egy másik emberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!