Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerdáig nagyon sokat kell...

Szerdáig nagyon sokat kell tnaulnom, kétségbe vagyok esve, a kávé milyen hatással lenne rám, ha sosem szoktam inni?

Figyelt kérdés

Igazából álmos is vagyok, rendes kávéra gondoltam nem a kavarósra.

14 tételem van szerdáig amiből 2-t tudok...egy tétel 10-15 oldalas és kb már az elsőre sem emlékszem...ha nem érek el 51%-ot nem mehetek nagy vizsgára

2013. jan. 4. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
14?:D Ha vigasztal, nekem 30, szintén szerdára, egy tétel szintén 10-15 oldal. Idő mint a tenger, addig megváltjuk a világot. Miből készülsz?
2013. jan. 4. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
ja, és nekem ötös a cél, de négyes minimum. Egyetemen így megy, ülj le, kávézz, és tanulj :) Én tegnap reggel 5ig toltam...
2013. jan. 4. 17:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem is jó jegy lenne a cél, de csak még 3 tételt tudok..és úgy érzem már azokat sem tudom :(
2013. jan. 4. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Miből mész?:)
2013. jan. 4. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ne igyál belőle sokat, ha sosem kávéztál. Egy kis hígra főzött cucc nem hiszem, hogy megárt:P
2013. jan. 5. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!