Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Továbbtanulás?! Kétségbe...

Fanni.1234 kérdése:

Továbbtanulás?! Kétségbe vagyok esve, mert egy elég gyenge gimnáziumba vettek fel hozzám képest, és hogy mik a lehetőségek?

Figyelt kérdés

augusztusban be lehet menni a sulikba? és olyanba is amit nem jelöltél meg?

én egy jeles-kitűnő tanuló vagyok, ecdl vizsgáim vannak, minden országos verseny eredmények, aerobikozom versenyszerűen! 1. helyezéseket hozzuk el a csapatommal. ezek után egy személyes találkozás után mennyi az esély ha ezeket mind elmondjuk?

2013. jún. 7. 18:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

a felvételid rossz lett? mert akkor amiatt vettek fel oda.. vagy azt jelölted meg elsőnek..

fellebbezni lehet, de ahhoz már kicsit késő.. de pénzzel bármit meg lehet oldani.

2013. jún. 7. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Ezzel a helyesírással én sem vettelek volna fel.
2013. jún. 7. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Nem, nem úgy működik, hogy bemész és bekönyörgöd magad. A létszámot feltöltötték, így jártál.

Nyilván van oka annak, ha oda kerültél be. Talán az, hogy a kitűnő bizonyítványod nem azt takarja, hogy valóban ennyit tudsz, csak azt, hogy könnyen osztották az ötösöket... aztán a felvételin kiderült, hogy valójában jóval kevesebb a tudásod.

2013. jún. 7. 18:44
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Nem dől össze a világ. Mondjuk sanszosabb, hogy nehezebb dolgod lesz, az érettséginél, mintha mondjuk egy erősebb gimnáziumba vettek volna fel, és halálra gyötörtek volna, de hidd el, majdnem mindegy hova jársz.

Ha nem tanulsz így se úgy se fognak felvenni oda, ahova szeretnéd.

2013. jún. 7. 20:17
 5/9 A kérdező kommentje:
70 pontos felvételit írtam! ez ebben az évben jónak számít
2013. jún. 8. 15:45
 6/9 A kérdező kommentje:

és budaörs legjobb általános iskolájába járok, a szóbeliknél ronthattam el : (

csak azt mondják próbáljunk meg mindent, mert ha nem akarsz oda járni, nem is fogod magad jól érezni.

2013. jún. 8. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
jaj haljmárbele
2013. jún. 8. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keresd csak fel azokat a gimnáziumok igazgatóját ahova járni szeretnél,én megértelek hisz írod 4 es ötöseid vannak lehet hogy adni fog az iskolaigazgató felvételi lapot és ha megtudod oldani akkor mért ne venne fel ? Bizonyitsd be hogy tudsz és kész.
2013. jún. 9. 22:42
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi :))
2013. jún. 17. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!