Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Na akkor kinek hány pontos...

Na akkor kinek hány pontos lett a biosz illetve kémia emelt érettségije?

Figyelt kérdés
ha tudjátok barátotok,osztálytársatok,ismerősötök eredményét azt is írjátok le...

2013. jún. 4. 09:50
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:

EZ:D

[link]

2013. jún. 7. 18:11
 62/68 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom nem volt a tanárokkal, sőt.:) Volt a "csendes", a "kukacoskodós", a "jó fiú".:D

Emberi vér volt A-nak, ökológiás B-nek. Szerintem könnyűt húztam, és mivel azt mondták, hogy szépen feleltem, ezért gyanítom, hogy jó pontot is fogok kapni. Úgyhogy most úgy érzem, h a szóbeli jóval könnyebb volt az írásbelinél mindkét tantárgyból.

2013. jún. 7. 20:28
 63/68 A kérdező kommentje:

én is túl vagyok a kémián! :) úgy érzem jó lett :DD

már csak bioszból kéne egy jót húzni...

2013. jún. 10. 16:04
 64/68 anonim válasza:

irasbelik: biosz 87 kémia 50 :S

ma voltam kémia szóbelin:

A: amidok és fehérjék

B: al/mg azonosítása naoh val

C: co2 és h2 kimutatása

szerintem jól sikerült szóval kb 60%ra fel tudtam huzni a kemiamat. holnap megyek bioszra remélem mazlim lesz.

ha 88%lesz a bioszom akkor van 435pontom szerintetek az elég lesz? SE ÁOK lenne a cél...

2013. jún. 10. 18:34
 65/68 anonim ***** válasza:

A biosz írásbeli 79%, a kémia 65% lett csak.

Pénteken voltam kémiából, én jónak éreztem, remélem a vizsgáztatók is :D A tételben az alkének voltak, csapadékképződési, redoxi-, és gázfejlődéses reakció bemutatása, és a C-ben vas(II)-szulfátot és réz(II)-szulfátot nyílt edényben állni hagytak, az egyik oldatban színváltozás-> melyikben, miért?

Ma pedig bioszból. Ez se volt vészes, ártéri ligeterdők,és békák és hormonok voltak a témák. Nem volt rossz. Ha sikerülne javítamom a szóbelikkel, csak akkor van esélyem a SE-FOK-ra/tavaly 438 pont kellett/, ha nem, akkor DE-FOK :)

2013. jún. 10. 20:52
 66/68 anonim ***** válasza:

# 59/65 válaszoló!

én is azt húztam aznap :)

a B tétel nekem is gagyi volt, meg hozzá az a nagyon tudományos szöveg..

de a vége felé a kérdések már szerintem jók voltak

az A tétel

elvileg ilyenkeről nem kellett,hogy génkölcsönhatás, meg független.. mondták hogy jókat mondok,de a megoldókulcs nem kéri,de azért örültek:)

és sajnos a feladatot a helyemen nem tudtam megoldani,mert nem esett le melyik vércsop. lehet, deamikor ott kérdezték,hogy melyik ez a vércsop. akkor sikerült jó mondanom, szóval ott előttük csináltam meg a feladatot:D

2013. jún. 11. 09:36
 67/68 anonim ***** válasza:
Hahahaha akkor ugyanazt csináltad mint én. Leírtam, hogy génkölcsönhatások, független öröklődés, mendel I., mendel II. törvénye, aztán mondták, hogy nem ez a feladat. Mondom az tök jó:D Akkor fejből mondhattam a dolgokat. A vércsoportost nekem is ott kellett megoldani, mert azt hittem, hogy az a feladat, hogy a gyerekek vértestjein nincs antigén és én 0-s vércsoportra csináltam meg. Úgyhogy nálam szörnyű lett az 1. rész is.
2013. jún. 11. 11:31
 68/68 anonim ***** válasza:

Nem.

Elmondtam az összes öröklődést(legalábbis amennyit a könyvem írt), jellemeztem őket,ahogy a feladat kérte..

Miután elmondtam mondták,hogy rendben van,olyat is mondtam amit a megoldókulcs már nem kér,de jó. :)

A 2. kérdéshez 3 törvényt elmondtam, és elmondtam,hogy ennél itt hogy jelenik meg,de inkább arra voltak kiváncsiak valóban,hogy itt melyik érvényesül,csak szerintem nem akartak félbeszakítani xD

igeeeeeeeeeeeen!

én is azt hittema amúgy,hogy akkor 0-ás lenne,de túl egyszerűnek találtam, és gondoltam nem jó,na meg nem voltam tisztában antitest és antigén között különbséggel sajnos...

de azért még mindig örülük,hogy nem az akciós potenciálról kellett beszélnem,vagy stresszfehérjékről:D

2013. jún. 11. 12:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!