Na akkor kinek hány pontos lett a biosz illetve kémia emelt érettségije?
Figyelt kérdés
ha tudjátok barátotok,osztálytársatok,ismerősötök eredményét azt is írjátok le...2013. jún. 4. 09:50
11/68 A kérdező kommentje:
biosz 80
kémia 47
2013. jún. 4. 10:55
12/68 anonim válasza:
És hová készültök? Gondolom fogorvos, orvos, állatorvos, gyógyszerész, de ki melyik?
13/68 A kérdező kommentje:
SZTE GYTK, de így nem hiszem h sikerül,nagyon le vagyok törve...
2013. jún. 4. 10:59
14/68 anonim válasza:
Nem sikerül???? 42 meg 80-al szerintem felvesznek, ha a többi átlagod jó. Nekem 66 meg 73-al van vagy 415 pontom, ami szerintem elég.
15/68 A kérdező kommentje:
csak hogy nekem duplázással megy majd a számolás...:(
2013. jún. 4. 11:03
17/68 A kérdező kommentje:
mert nem magyarországi vagyok,és nincs töri, angol stb érettségim...
2013. jún. 4. 11:12
19/68 anonim válasza:
1. vagyok. Úgy döntöttem nem lebbezek fel. Van az ökológiai mutatós feladatban, hogy várható-e a parlagfű előrdulása stb.? És válaszban azt írtam: Nem, mert több mutatója is eltér 1-től. A tanár elfogadta, a javító kulcsban pedig részletezi, hogy a W-átlag ennyi meg ennyiben tér el stb. Nem merem megreszkírozni. :/ Bár a többi egyébként így is jó.
20/68 anonim válasza:
A biosz 80, kémia 78-ra sikerült, az egyik osztálytársamnak viszont 90-es kémiája lett, nagyon okos! Fellebbezni nem fogok, így is elég rendesek voltak, én nem lettem volna ilyen jószívű a javításban :)
Sok sikert mindenkinek a szóbelihez! Ahhoz több szerencse kell, főleg annak, aki izgulós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!