Na akkor kinek hány pontos lett a biosz illetve kémia emelt érettségije?
Figyelt kérdés
ha tudjátok barátotok,osztálytársatok,ismerősötök eredményét azt is írjátok le...2013. jún. 4. 09:50
41/68 anonim válasza:
A 18:14-es vagyok. Vas és acélgyártást, vascsoport elemeit húztam ki. Azt a témát nagyon nem szeretem és nem is nagyon tudtam a gyártást elmondani. Nem volt valami jó élmény. Ráadásul nálam 3 nő volt a vizsgáztató és mindegyik fapofával nézett... Én ha vizsgáztató tanár lennék legalább mosolyognék, mert így is elég feszült a légkör a teremben. Előttem egy srác volt, hallottam a feleletét, neki se ment olyan nagyon jól. Rettenetesen izzadt, a homlokát törölgette. Úgyhogy a tanárok nem voltak valami bizalomgerjesztőek. De lehet, hogy ez csak pont nálunk volt így.
42/68 anonim válasza:
Biológiából volt ma valaki? Ha igen, leírná mit húzott?
43/68 anonim válasza:
uhh..remélem nálam nem néznek fapofával..komolyan az nagyon idegesítő, zavarodban vigyorogni se tudsz, mert ha nincs aki visszavigyorogjon hülyének néznek..xDD
45/68 anonim válasza:
A vascsoportos vagyok, a kísérletem az volt, mikor kalcium-karbidra vizet csepegtetünk és gáz keletkezik (etin), aztán annak egy részét vízben felfogjuk és elégetjük másik részét meg brómos vízbe vezetjük. A C tétel meg az volt, hogy kálium-nitrát és nátrium-klorid forrón telített oldatát lehűtve mit tapasztalunk és miért.
46/68 anonim válasza:
ahan, a kísérlet az jó. A C-hez mit mondtál?
47/68 anonim válasza:
Hát azt, hogy mindkét esetben sókiválás történik, merthogy ugye alacsonyabb hőmérsékleten nem képes annyit feloldani a víz, viszont a kálium-nitrátos oldatban több só fog kiválni, mert magasabb hőmérsékleten sokkal többet tud belőle feloldani a víz (függyvénytáblában a szervetlen vegyületek oldhatósága vízben különböző hőmérsékleten)
48/68 anonim válasza:
Jól van, én is kb.:ezt mondtam volna:-) amúgy volt időd felkészülni? vagy nagyon kapkodós?
49/68 anonim válasza:
Volt rá időm, ha jobban tudtam volna a dolgokat, akkor meg abszolút azt mondanám, hogy elég volt a 30 perc. Mondjuk nem néztem közben az órát, de szerintem tényleg kb 30 perc felkészülési időm volt. Remélem most is így lesz (leszámítva a hárpiákat :D) Holnap megyek 11-kor, szorítsatok!! :D Én is fogok azoknak, akiknek mennek :)
50/68 anonim válasza:
Egyébként nekem a kémia tanárom tegnap azt mondta, hogy az országos meg a megyei (Hajdú-Bihari vagyok) átlag is 40 volt az idén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!