Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jövőbeli orvostanhallgatók!...

Jövőbeli orvostanhallgatók! Ki milyen biosz és kémia eredményre számít?

Figyelt kérdés
Az írásbelire lennék kíváncsi és hogy hova jelentkeztetek? Nekem mindkettőben voltak idegesítő figyelmetlenségeim... de azért még reménykedek :)

2013. máj. 30. 17:29
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
Amúgy ahhoz képest, hogy Pécsett a legkisebb a keretszám szinte csak oda jelentkezőkről olvastam eddig :D Kicsit furcsa nekem, mert ha ÁOK-ra jelentkeztem volna akkor Pécsben nem is gondolkodhattam volna, egyszerűen megoldhatatlan lenne az, hogy hazautazzak. Egyébként tényleg jó hely? Eddig csak jókat olvastam róla:-)
2013. máj. 31. 07:33
 12/52 A kérdező kommentje:

nekem nem egy ismerősöm jár/járt oda, állítólag ott a legjobb az orvosképzés az országban, hiába a Semmelweis a leghíresebb. Persz erről még én sem tok nyilatkozni, nemtudom mi igaz belőle... de remélem lesz alkalmam megtapasztalni :D

amugy te hova jelentkeztél? :) remélem azok közül, akik pécsre jelentkeztek azért nem sok 90%körüli lesz :DD

2013. máj. 31. 09:07
 13/52 anonim ***** válasza:

Igen, hallottam, hogy nagyon reklámozzák a Semmelweis Egyetemet, mondjuk szerintem, amiben kifejezetten biztos, hogy jobb Pécs az, hogy negyed annyi tanulót vesznek fel, mint a SOTE-ra.

Én állatorvosira jelentkeztem:-)

2013. máj. 31. 10:40
 14/52 A kérdező kommentje:

biztos bejutsz :) sok sikert !! :))

én csak akkor leszek nyugodt ha maxos szóbeliket produkálok... de amúgy én sem duplázok sztem :D

2013. máj. 31. 11:50
 15/52 anonim ***** válasza:
Háát..ha bejutok, akkor csak csak éppen. Igen, a maxos szóbeli nekem is kellene mindkettőből, mert egyébként esélytelen:-(
2013. máj. 31. 11:56
 16/52 A kérdező kommentje:
de miért lenne esélytelen? duplázol? :/
2013. máj. 31. 11:59
 17/52 anonim ***** válasza:
Igen, muszáj dupláznom, mert csak kémiát és bioszt tanultam (amúgy nagyon sz*r gimibe jártam, mert a tagozatos nagyon messzire lett volna, meg nagyon drága, így oda nem mehettem) Ha a kémia úgy sikerül, mint, amilyenek órán lettek, akkor simán bent lennék, de sokkal rosszabb lett. Viszont nem bántam meg, hogy így csináltam, ugyanis a többiek, akik ebbe a gimibe jártak nem biztos, hogy elmehetnek szóbelizni, mert a kémia lehet, hogy nincs meg 25%, persze ők mind kitűnők voltak, ha véletlen sikerül is nekik, ÁOTK úgyis sokkal magasabb a ponthatár, úgyhogy nekem a nem duplázásos variáció esélytelen lett volna..
2013. máj. 31. 12:28
 18/52 A kérdező kommentje:

jah így már értem...

hát hallod én sem jártam tagozatos gimibe... me is éreztem tava... a biosz még elfogadható volt, de kémiából szinte semmit sem vettünk... nekem vhogy tavaly szerencsém volt, mert bár csak biosz-kémia érettségire tanultam, az összes többi 80-90% közötti lett... de én meg pont a bioszt és a kémiát csesztem el tavaly...

remélem idén legalább szóbelivel 80fölé fel tudom huzni mindegyiket és akkor már nem lesz baj remélhetőleg :)

2013. máj. 31. 12:39
 19/52 anonim ***** válasza:
Hát az én érettségibizonyítványomban lesz 3-as, 4-es, mondjuk a magyar 5-ös lesz, de arra se tanultam egy szót se. Igazából ez az emelt kémia elég kemény volt, hogy mellette ott volt a másik 5 tantárgy. Persze a tanárok nagyon "korrektül" álltak hozzá, volt, hogy megkérdezték melyik nap írjunk angol Tz-t, meg törit, persze mondom, hogy ne másnap, mert kémiából 50 oldalból írunk, hát erre sz*rt mindegyik tanár. Valamelyik ökör benyögi, hogy írjunk holnap, mert akkor a péntek szabad lesz és nem kell akkorra tanulnia. Na mondom köszi a segítséget, természetesen neki adott igazat a tanár (amúgy az az illető be van tojva, hogy nem lesz 240 pontja, így nem tud egyetemre menni) A tanároknak ez többet ért. Szóval év elején még történt jó néhány ilyen eset, ekkor azt mondtam, hogy na jó, ebből így semmi nem lesz, mert mindegyik rossz lesz, így utána már csak kémiát és bioszt tanultam. Erre a tanárok még jobban megutáltak:D Úgyhogy számíthatok rá, hogy szóbelin mindenkitől a lehető legrosszabb jegyet kapom:D
2013. máj. 31. 12:50
 20/52 A kérdező kommentje:

a lényeg h a kémia és biosz szóbelidbe nem szólhatnak bele :D

amugy a kémia a környéketeken kb hogy sikerült?

2013. máj. 31. 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!