Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek befejezzem a...

Szerintetek befejezzem a vezetni tanulást?

Figyelt kérdés

Ma voltam először vezetni.

2x50 perces órán kb. 10-szer (de lehet egy, kettő, hárommal többször is) lefulladtam (csak kuplungolva mentünk), kétszer nem tettem jól fokozatba, egyszer 4-esbe tettem hátramenet helyett, kétszer pedig neki mentem a szegélynek.

Először vezettem életemben.

Ez elég sz@r arány.

Még szerencsére nem fizettem be a díjat.

Szerintetek befejezzem, amíg nem bukok pénzt?

2013. máj. 29. 20:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

jaj ne hisztizz már.. mint egy picsogó királylány..

tudod mit? inkább fejezd be ezzel a hozzáállással, így nem is fog menni

2013. máj. 29. 21:19
 12/28 A kérdező kommentje:

Igazad lehet...:S

Még egy dolog, amihez nincs tehetségem...

Még holnap elmegyek, és majd ha fizetni kell, azt mondom, most sajnos nincs rá keretem.

2013. máj. 29. 21:21
 13/28 anonim ***** válasza:

én is kívánom neked, hogy majd a munkádat ne fizessék ki, ülj be az autóba, csúsztasd szarrá a kuplungot, patkázd meg egy párszor, majd mondd, hogy nincs rá kereted

GRATULÁLOK, gyökér...

2013. máj. 30. 18:36
 14/28 anonim ***** válasza:
Tényleg nem értem a problémát. Most voltál 1 alkalommal, ami papír forma szerint 2x50 perc, abból gondolom volt fél óra vezetés, a többit eldumálta az oktató. Vezetni nem 30 óra alatt tanulsz meg! Az ad egy ici-pici kis alapot, amit majd a saját autóddal sok km-en át tovább tudsz fejleszteni. Most ha nem tudsz megoldani egy matek feladatot akkor otthagyod a sulit? Különben is. A B-nél már nincs is rutin vizsga, így ha az apró, finom mozdulatok gondot jelentenek, akkor majd a forgalomban nagyobb önbizalmad lesz, és akkor talán jobban ráérzel a kocsira. Milyen autó? Milyen évjárat? (kb, nem kell napra pontosan)
2013. máj. 30. 19:23
 15/28 A kérdező kommentje:

18:36

Még egy ok, hogy befejezzem - legalább az oktató sem szenvedne velem ingyen.

19:23

Attól még a mellettem ülőnek sokkal jobban megy. Elég sokszor voltam a legalja a dolgokban, baromira nincs kedvem még egy dologban átélni ezt.

Egyébként Almera, 2. generáció.

2013. máj. 30. 20:18
 16/28 anonim ***** válasza:
"Elég sokszor voltam a legalja a dolgokban" Én szinte egész eddigi életemben csak abban voltam, (oda kerültem, tehát onnan kezdtem) és amit tényleg akartam, azt véghez is vittem. Itt az a kérdés, hogy meg akarsz tanulni vezetni vagy nem?
2013. máj. 30. 21:54
 17/28 A kérdező kommentje:

Jó lenne megtanulni.

De ahhoz kur.vára nincs kedvem, hogy mindenki tudja rólam, hogy én vagyok a legsz@rabb.

2013. máj. 31. 18:46
 18/28 anonim ***** válasza:

Te bolond vagy

Szerinted először más nem fullad le ennyiszer?

Mikor én vezettem életembe először belementem a búzamezőbe meg a kukoicásba is.

Nem mellesleg nekem a kresz sincs meg.4x buktam és hagytam fenébe.

2013. jún. 2. 11:51
 19/28 A kérdező kommentje:

A többiek nem fulladtak le.

Oké, hogy te nem hagytad abba, engem zavarna, ha így menne...

2013. jún. 2. 15:37
 20/28 anonim ***** válasza:
Idefigyelj, királylány, most mi is a célod ezzel a kérdéssel? Ha nem tetszik, nem kötelező autót vezetni. Ha meg karsz tanulni vezetni, azt viszont minden hülye meg tudja, csak gyakorolni kell.
2013. jún. 2. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!