Szerintetek befejezzem a vezetni tanulást?
Ma voltam először vezetni.
2x50 perces órán kb. 10-szer (de lehet egy, kettő, hárommal többször is) lefulladtam (csak kuplungolva mentünk), kétszer nem tettem jól fokozatba, egyszer 4-esbe tettem hátramenet helyett, kétszer pedig neki mentem a szegélynek.
Először vezettem életemben.
Ez elég sz@r arány.
Még szerencsére nem fizettem be a díjat.
Szerintetek befejezzem, amíg nem bukok pénzt?
DEHOGY FEJEZD BE! Innen elismerés "győzni"! Nem amikor dús gazdag szülők már volán mögé engedi a kis pisist, aztán csak azért bukik meg meg túl nagy a mellény, holott lehet hogy tényleg volna elég gyakorlata!
Lefulladtál? És akkor mi van?
Olyan kocsin tanulsz ahol kicsi az alapjárati fordulatszám. Én olyanon tanultam ami 1-be, vagy akár 2-be is elment alapjáraton. Na ne tudd meg mit szenvedtem amikor megvettem az első saját sok-sok éves "gázfröccsel" induló autómat.
Ha kell én raklak be a saját autómba, de nehogy feladd!
DEHÁT LEFULLADTAM LEGALÁBB 10-SZER!!!!
Ez elég sok. Tehetségtelen vagyok benne, ennyi az egész.
És miért áldozzak rá több tízezer forintot, ha csak szívni fogok vele?
24 F
Dehát épp ezt mondom. Ha lefulladsz 10-szer az:
1. Lehet az oktató hibája, mert nem magyarázta el rendesen mit tegyél.
2. Olyan autón tanulsz ahol kicsi az alapjárati fordulatszám, ahol is a kuplung felengedése közben kell gázt adni (persze kicsit) aminek a rutinszerű begyakorlása nem pár nap.
4-es
De a többieknek ment.
Elég sokszor voltam én a legrosszabb valamiben, nincs már ehhez kedvem...
Végül: csak kuplungolva mentünk, még nem kellett gázt adni.
Esélytelen.
Meg attól, hogy ha esetleg jobb leszek tőlük, még az elején én voltam a legbénább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!