Hogy ment az infóérettségi?
szántam rá időt, access-t, excel-t gyakoroltam + már érettségiztem tavaly is, az egyetlen hiba, hogy weblappal sokat gondolkottam mert azt nem csináltam.. amit néztem is róla megoldást az Kompozer-be volt ami ugye nem volt:)
de még excelbe tudtam volna ezt azt csinálni, de még access-be is... csak lassú vagyok ennyi :D kb 1 órát elb*szakodott mindenki csak a word-el..
A word ennél egyszerűbb nem is lehetett volna.
A weblap se igazán, az is könnyű volt.
Már kezdtem örülni, hogy milyen hamar végeztem ezzel a 2-vel, amikor elolvastam az excelt :D na, felidegesített és ott hagytam... mondom az adatbázis menni fog. Ment is az elején, viszont az 5-6-os feladatot nem tudtam, és mint kiderült, az volt a legtöbb pontos :D
Visszamentem az excelhez, megcsináltam a formázást, mondom azzal is nyerek pár pontot (Y) 1-2-t azért ki tudtam számolni, de nehéz volt...
Ha nehézség szerint kellene felírni:
Word
Weblap
Adatbázis
Excel
Azért nagyon nagyon reménykedek abba a 80% feletti eredményben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!