Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy ment az infóérettségi?

Hogy ment az infóérettségi?

Figyelt kérdés
szerintem nehéz volt
2013. máj. 21. 11:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
a paintet amúgy úgy csináltam, hogy megcsináltam a téglalapot, kitöltöttem az adott színnel, feltettem a feliratot, majd a madarat én kézzel körbevágtam, és így tettem a betűkre. kinagyítottam, és a fehér részeket kitöltöttem az adott színnel. nagyon szép lett, a farka nem az üres részre nyúlt, hanem az A betűre, jól mutatott:)
2013. máj. 21. 19:44
 22/24 anonim ***** válasza:

szántam rá időt, access-t, excel-t gyakoroltam + már érettségiztem tavaly is, az egyetlen hiba, hogy weblappal sokat gondolkottam mert azt nem csináltam.. amit néztem is róla megoldást az Kompozer-be volt ami ugye nem volt:)

de még excelbe tudtam volna ezt azt csinálni, de még access-be is... csak lassú vagyok ennyi :D kb 1 órát elb*szakodott mindenki csak a word-el..

2013. máj. 21. 19:49
 23/24 anonim ***** válasza:

A word ennél egyszerűbb nem is lehetett volna.

A weblap se igazán, az is könnyű volt.

Már kezdtem örülni, hogy milyen hamar végeztem ezzel a 2-vel, amikor elolvastam az excelt :D na, felidegesített és ott hagytam... mondom az adatbázis menni fog. Ment is az elején, viszont az 5-6-os feladatot nem tudtam, és mint kiderült, az volt a legtöbb pontos :D

Visszamentem az excelhez, megcsináltam a formázást, mondom azzal is nyerek pár pontot (Y) 1-2-t azért ki tudtam számolni, de nehéz volt...

Ha nehézség szerint kellene felírni:

Word

Weblap

Adatbázis

Excel

Azért nagyon nagyon reménykedek abba a 80% feletti eredményben..

2013. máj. 22. 17:58
 24/24 anonim ***** válasza:
énis.. emlékezetem szerint 84% lett, szóbelivel az még lehet 87%. csak legyen is igy:D
2013. máj. 22. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!