Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy ment a történelem "memóri...

Hogy ment a történelem "memóriateszt"?

Figyelt kérdés
Melyik esszéket választottátok?

2013. máj. 8. 12:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Egész jól.

Középkort,Széchenyit és a reformációt választottam.

2013. máj. 8. 12:31
 2/16 anonim ***** válasza:
A teszt mocskosul rossz lett, ezeket az esszéket választottam: ENSZ, kiegyezés, honfoglalás
2013. máj. 8. 12:31
 3/16 anonim ***** válasza:

Megnéztem a nem hivatalos megoldásokat, nem jól.. Ötöst akartam de már csak a szóbelivel lehet meg..

Esszékből a középkori gazdaságot, a kiegyezést és a XX. századi magyar társadalmat írtam.

2013. máj. 8. 12:32
 4/16 anonim ***** válasza:
Nagyon szar lett :D ENSZ, kiegyezés, demográfia
2013. máj. 8. 12:38
 5/16 anonim ***** válasza:
én a középkort, Széchenyit, mai magyar társadalmat.
2013. máj. 8. 12:38
 6/16 anonim ***** válasza:

ja, 30 pontom lett az első részben... pf.

viszont mikor a romákat dolgoztam ki korfa, iskolázottság, területi elhelyezkedés szempontjából, tiszta földrajz-óra érzésem volt :D

2013. máj. 8. 12:40
 7/16 anonim ***** válasza:
Teszt rész nem ment valami jól, esszék szerintem igen, a következő esszé témákat váalsztottam: ENSZ, Széchenyi reformjai, mai magyar társadalom.
2013. máj. 8. 12:42
 8/16 anonim ***** válasza:
Első részbe lett 23 pontom. xD Az esszébe Széchenyit, reformációt és az ENSZt választottam, ha jól emlékszem... az eszékkel együtt csak meglesz a 2-es! :D
2013. máj. 8. 12:45
 9/16 anonim ***** válasza:
teszt relatíve jól ment, esszék meg szarok. ensz kb semmi, kiegyezés ott kb mindent kiírtam forrásból meg atlaszból amit csak tudtam, demográfiánál meg rizsáztam egy adagot
2013. máj. 8. 12:50
 10/16 anonim ***** válasza:

ENSZ, Honfoglalás, és áprilisi törvények

Egyébként a kisebbség helyezetének felvázolása /vagy mi/ című esszén úgy felvoltam háborodva hallod. Azt of.nek kiisfejtettem, hogy mennyire nem tetszik.

2013. máj. 8. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!