Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy ment a történelem "memóri...

Hogy ment a történelem "memóriateszt"?

Figyelt kérdés
Melyik esszéket választottátok?

2013. máj. 8. 12:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szörnyű volt :D EU? azt mi nem is vettük.. :O :D mondjuk nem számít nekem, csak a kettes legyen meg, az első rész kb 70% eddig.

Középkor, honfoglalás, áprilisi törvények + kiegyezés esszéket írtam.

2013. máj. 8. 13:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem 22 pontom lett az első részből.. Botrány... Na mind1 az esszé hátha felhúzza 3-ra. Szerintem a teszt nagyon nagyon nehez volt ....:(
2013. máj. 8. 13:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Esszébe inkább adták volna a Népszövetséget

Vagy mitt tudom én a Marshall tervet

2013. máj. 8. 13:49
 14/16 anonim ***** válasza:
A teszt kicsit nehezebb volt mint gondoltam, az esszé pedig könnyebb. :D De amúgy komolyan, látom az esszécímeket: "Mai magyar társadalom", mondom az ilyeneket szeretem, meg is örültem neki, ám mikor láttam, hogy a romákról kell írni... Jó ezt választottam, de akkor írják azt hogy "Kisebbség Magyarországon" és akkor oké, de hogy jön össze a magyar társadalom a cigányokkal. De nem baj mégis ezt választottam, végig rizsáztam. A másik kettő esszé a középkori gazdaság és a honfoglalás volt. Ezeket tudtam. :)
2013. máj. 8. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Vegyes érzelmeim vannak. Az esszéim szerintem jók lettek, én úgy érzem. Az első rész meg olyan, amilyen. Ott is összeszedtem kb. 25-30 pontot. Az esszék közül a középkori uradalmakat, a magyar demográfiát a XX. században és a kiegyezést választottam. :)
2013. máj. 8. 17:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Értem, értem. Jöhetnek még visszajelzések.
2013. máj. 8. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!