Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy ment az infóérettségi?

Hogy ment az infóérettségi?

Figyelt kérdés
szerintem nehéz volt
2013. máj. 21. 11:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Képszerkesztés?

Sima paint nyitás, 800x200 új képméret, kép beillesztése fájlként (így nem lesz körülötte fehér háttér) aztán ráigazítani a szöveget, miután beírtad. Hű, de nehéz.

2013. máj. 21. 16:35
 12/24 anonim válasza:

jah jólvan én is így csináltam:D akkor semmi baj

csak már kezdtem megijedni hogy miért tartja mindenki olyan nehéznek:O de ha tényleg csak ennyi volt akkor nem volt benne semmi nehézség:D

2013. máj. 21. 16:37
 13/24 anonim ***** válasza:
Azok mondják, hogy nehéz, akiknek a számítógép a bekapcsolásnál és a facebook bejelentkezésnél megállt. (Tisztelet a kivételnek persze!)
2013. máj. 21. 16:40
 14/24 anonim válasza:

hátigen:D de amúgy volt benne egy-két gonosz csapda:@

például a pontszám szövegként volt megadva, meg az excelbe az az átlagos:@

én az excelesbe bele is futottam:(

2013. máj. 21. 16:46
 15/24 anonim válasza:

Én 2 óra alatt kész voltam, csak azt nem sikerült megcsinálno. Wordben hogy az alcímekkel együtt mozogjon a bekezdés, mert ha beállítottam szétcseszte a képeket.... Mindegy, a többi ment

Amúgy meg simán meg lehet csinálni 3 óra alatt ha egy kicsit is rászánod az időt a gyakorlásra és nem ott találod fel 3 óra alatt a spanyolviaszt...

2013. máj. 21. 18:05
 16/24 anonim válasza:
Ja, meg az aliceblue szín minden csak nem kék szerintemi
2013. máj. 21. 18:05
 17/24 anonim válasza:
jjaaa baszus igen:@ legalább háromszor megpróbáltam újra beállítani..tök sok időm elment vele, mert az kvára fehér volt:@ és gondoltam áá biztos rosszul irtam be vagy nemtom:D
2013. máj. 21. 18:23
 18/24 anonim ***** válasza:
szerintetek ha weblapszerkesztésnél, nvu-nál MINDENT jól állítottam be, és mozilla tökéletesen meg is jelenítette, de internet explorerben kcisit elcsúszott, még lehet maxpont? tényleg megnéztem vagy 50x, hogy minden jól van-e beállítva! és jól volt..
2013. máj. 21. 19:11
 19/24 anonim ***** válasza:

Elvileg megkapod rá ha minden jó a max pontot, ha nem, 1-et vonnak le.

Böngészőoptimalizálást ne várjanak már el egy érettségizőtől.

2013. máj. 21. 19:39
 20/24 anonim ***** válasza:
hát annak nagyon örülnék..:( köszi a válaszod!
2013. máj. 21. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!