Főiskolán anatómiábol csúsztam.2. Éves, levelezo hallgato vagyok. Munkahelyi problemak miatt ugy nez ki megoldast kell tanalnom, h ne jarjak egyszerre az 1 es2. -hoz. Mit tanacsoltok?
Igen! Anatomia nem sikerult csak cvn.
Nem tudtam kozvetlenul felvenni a ra epuli tantargyakat elso ev tavaszi felevben.
Most masodik ev oszi felevben mar eleg sok targyat nem tudtam felvenni..es most mar 2. Ev tavaszi felevben ez folytatodott + amit elsobe nem tudtam felvenni tantargyakat azokat most tudtam.
Munkahelyem eleg nehezen toleralja,h ide es oda is kelĺ mennem +a szabadsagom is fogy es fogy. Van lehetoseg arra,h lecsusszak valahogy?
"Igen! Anatomia nem sikerult csak cvn.
Nem tudtam kozvetlenul felvenni a ra epuli tantargyakat elso ev tavaszi felevben.
Most masodik ev oszi felevben mar eleg sok targyat nem tudtam felvenni..es most mar 2. Ev tavaszi felevben ez folytatodott + amit elsobe nem tudtam felvenni tantargyakat azokat most tudtam.
Munkahelyem eleg nehezen toleralja,h ide es oda is kelĺ mennem +a szabadsagom is fogy es fogy. Van lehetoseg arra,h lecsusszak valahogy?"
Nos ezt tudod hogy a kredit rendszerben nem vagy köteles minden mintatantervben szereplő tárgyat felvenni? Haladhatsz lassabban is a tanulmányaiddal. Ez sem jó de az is egy megoldás lehet. Kötelező bejárni órára? (ezt intézményenként változó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!