Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Főiskolán anatómiábol csúsztam...

Főiskolán anatómiábol csúsztam.2. Éves, levelezo hallgato vagyok. Munkahelyi problemak miatt ugy nez ki megoldast kell tanalnom, h ne jarjak egyszerre az 1 es2. -hoz. Mit tanacsoltok?

Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 09:16
 1/5 anonim ***** válasza:
"h ne jarjak egyszerre az 1 es2. -hoz" Ezt kifejtenéd pontosan?
2013. márc. 14. 09:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen! Anatomia nem sikerult csak cvn.

Nem tudtam kozvetlenul felvenni a ra epuli tantargyakat elso ev tavaszi felevben.

Most masodik ev oszi felevben mar eleg sok targyat nem tudtam felvenni..es most mar 2. Ev tavaszi felevben ez folytatodott + amit elsobe nem tudtam felvenni tantargyakat azokat most tudtam.

Munkahelyem eleg nehezen toleralja,h ide es oda is kelĺ mennem +a szabadsagom is fogy es fogy. Van lehetoseg arra,h lecsusszak valahogy?

2013. márc. 14. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:

"Igen! Anatomia nem sikerult csak cvn.

Nem tudtam kozvetlenul felvenni a ra epuli tantargyakat elso ev tavaszi felevben.

Most masodik ev oszi felevben mar eleg sok targyat nem tudtam felvenni..es most mar 2. Ev tavaszi felevben ez folytatodott + amit elsobe nem tudtam felvenni tantargyakat azokat most tudtam.

Munkahelyem eleg nehezen toleralja,h ide es oda is kelĺ mennem +a szabadsagom is fogy es fogy. Van lehetoseg arra,h lecsusszak valahogy?"

Nos ezt tudod hogy a kredit rendszerben nem vagy köteles minden mintatantervben szereplő tárgyat felvenni? Haladhatsz lassabban is a tanulmányaiddal. Ez sem jó de az is egy megoldás lehet. Kötelező bejárni órára? (ezt intézményenként változó)

2013. márc. 14. 10:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Vajon ez úgy is lehet,h megmarad az allamilag tamogatott kepzesem?
2013. márc. 14. 10:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Szabály az hogy megmaradjon az állami támogatott státuszod, hogy adott tanévben legalább 30 kreditet kell szerezned (az nincs meghatározva hogy milyen tárgyakból..az az lehet ez szabadon választott tárgy is lehet stb.) Annyi a korlát hogy a mintatantervben előírt képzési időt max 2 félévvel lépheted át. Nyilván ha kevés tantárgyat veszel fel akkor nem tartod a lépést a mintatantervvel, és később fogsz végezni. ezt sajnos neked kell kisakkozni hogy mely tárgyat veszed fel..hogy haladjál is a tanulmányokkal, itt mindig a ráépüléseket is figyelembe kell venned. Ha megmondod hova jársz melyik eü karra és milyen szakra mikor kezdted a tanulmányokat esetleg tudok neked konkrét tanácsot adni.
2013. márc. 14. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!