Lehet rá esélyem? SÜRGŐS!
Figyelt kérdés
Epilepsziás vagyok már 2009 óta. Eddig összesen 2 kisebb rohamom volt. Az első 2009 április 29. és a második 2011 március 19. És mivel most fogok érettségizni, és egyúttal tovább is szeretnék tanulni ápolónőnek. csak az a baj, hogy az epilepszia több gond ebbe az egészbe mint az összes többi betegségem, És sajnos várnom kell az orvos válaszára amit csak február közepén kapok meg. Szerintetek van rá némi esélyem? Ja azóta egyszer sem volt bajom az elejétől kezdve gyógyszert szedek rá. És most kicsit félek tőle mert én nem nagyon szeretnék mást csinálni. Mi a véleményetek? :)#epilepszia #TÜNETMENTESSÉG
2013. jan. 30. 09:56
1/2 anonim válasza:
Ööö... Én nem értem a lényeget? Vagy miért van ez a kérdés a gyerekvállalás-kisgyerekek kategóriában??
2/2 A kérdező kommentje:
Csak feltettem a kérdést. Valqmiért odarakta!
2013. jan. 30. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!