Van esélyem ide bejutni? (sürgős)
Szia!
A Tiedhez hasonló átlaggal, 81 pontos felvételivel vették fel a lányomad a Madách-ba.
Szuper a hangulat, jó fejek az osztálytársak, normálisak a tanárok.
Ne aggódj előre a szerzett pontok miatt, hiszen nem tudhatod, idén mennyire lesz nehéz/könnyű a felvételi. Az átlagod szerintem mindegyik sulihoz jó. A Kölcsey francia tagozatáról tudok néhány szót írni. Oda csak az menjen, aki képes nagyon keményen tanulni. A hangulat egyébként nagyon jó a tanárok rendesek, az osztályközösség szerencsére szintén klassz. Épp vasárnap kérdeztem meg a fiam (miután megsajnáltam, hogy megint mennyit tanult a hétvégén), hogy ha előre tudja, hogy ilyen kemény a suli, akkor is jelentkezne-e ide? Ő kapásból rávágta, hogy "persze!"
Hál'Istennek, nagyon jól érzi magát itt... :-)Ő egyébként, átlagban 4,7 volt felső tagozatban, és 81 pontos felvételit írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!