Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nah sürgős válaszokat kérnék. Holnap lesz 1rocktusa és be akaro kcsajozni adnátok tippeket? VAgyis megszólítás meg stbstb meg h honnan tom h vn-e "annál" a csajnál esélyem?
- szia, lefeküdnél velem 5000 ft-ért?
- hülye vagy? dehogy!
- kár, pedig kellett volna a pénz...
Inkább verd ki, olcsóbb és veszélytelenebb is.
Az így megmaradt pénzt meg sörre költheted, hát nem nagyszerű?
Na, én lány vagyok ,de bejáratos vagyok rockkoncertekre szóval tippet adhatok. Barátom öccse Pl. minden buli alkalmával egy csajjal távozik.
Az elején isszogas, lazzulj el (tartsd a mértéket, mert a részeg pasi nem feltétlen vonzó)
Szemelj ki egy lányt (lehetőleg barátnői is legyenek)
Ha kiszemelted, és bemelegedtél a hangulatba, akkor kezdj el vele beszélni. Pl, hol van a férfi wc, nincs egy 20assod? Mikor kezdődik a koncert?...stb ,a lényeg, hogy ismerjen a lány, mert akkor nagyobb eséllyel engedi, hogy felkérd táncolni. Utána kezd el a közelükben táncolni. Aztán kezdj el a kiszemelteddel táncolni (ha nyit feléd, vagy mosolyog rád ,az azt jelenti szívesen rázza veled). Közben néha táncolhatsz is a többi lánnyal is (ettől az ő véleményük is pozitív lesz rólad, és mint tudjuk a többi barátnő véleménye mérvadó)
Végül a buli végén, meghívhatod egy italra, vagy elmehettek sétálni.
A lényeg: az elején elegyed vele szóba, hogy megismerjen a táncparketten.
táncolj vele
a barátnőivel is (de velük ne sokat)- ha egyedül van, akkor ez a lépés kihagyható
Buli végén, még tartsd kicsit szóval és akkor séta vagy ital.
Ez idáig bejött az öcsikének ,remélem neked is segíteni fog.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!