Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket melyik megszólítás idegesíti a legjobban?
Figyelt kérdés
Pl. bátyám a nőjét mindig Babámnak hívja, de a csajt ez piszokul idegesíti. Vagy a Cica rosszabb? Melyik a legkerülendőbb?2008. márc. 15. 22:41
1/23 anonim válasza:
ezek szentem aranyosak, de mindenkit más akaszt ki, engem pl. a "szerelmem", nemtommér. az a legbiztosabb ha a nevén szólítod őket.
2/23 anonim válasza:
Hat ez relativ. Kinek mi tetszik, mi az ami zavarja....
Szerintem az ugyis kialakul. En pl. kifejezetten nem szeretem, ha meg alig ismerek valakit es az becezget...
3/23 anonim válasza:
Hát szerintem kapcsolata válogatja...én kiakadok az "Életem" "Cicám" "Manóm" "Nyuszi" stb becézésektől is, mert szerintem ezek nyálasak, és mindenki más igy szólitja a párját... engem a nevemen szólit a párom, vagy egy olyan beceneven, ami az együtt töltött idő alatt kialakult...
4/23 anonim válasza:
Én úgy szoktam hívni a párom,ami épp a nyelvemre esik.Tehát a Bocitól kezdve a Maciig minden.Engem sem idegesít semmi ilyen,mert tudom,hogy szeretetből becézget.
5/23 anonim válasza:
Engem a párom mindig az adott helyzettől függően szólít meg. Például múltkor elgondolkodtam, és ezért Bambulina lettem. :)
6/23 anonim válasza:
Nekem több ezer becenevem van, de amúgy embere válogatja,hogy ki mit szeret.
Én csak a cicázástól és a baby-zéstől kapok kiütéseket. Amúgy a Bogyótól a Nyuszifülig minden jöhet.:)
7/23 anonim válasza:
volt barátnőm meg pont azt mondta hogy a bébi a legjobb, az jól hangzik, és hogy ő a drágámtól meg kedvesemtől kap frászt, azota ezzel hülyülünk. -szia drágám, - mi van édesem? :D
8/23 anonim válasza:
Szerintem ez relativ...kinek mi tetszik....en pl. szeretem mikor "Edesem"-nek szolit vagy neha ha sms-ben szolit meg, van,hogy "Szivem egyetlen dobbanasa" vagyok...:P
9/23 anonim válasza:
Nálunk a Maci és a Nyuszi járja. Mindkettőnek oka van :D
10/23 anonim válasza:
Jó lehet annak akit becéznek!Évekig csak FIGYEJ és HALLOD volt a nevm.Meguntam és bemutatkoztam az élttársamnak,csak nézett mint borju az új kapura.AZóta van nevem,de nem becéz.Já és nem is kért bocsánatott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!