Sürgős kakigond, hogy varázsoljuk ki?
Eleve szorulásos 2 éves kislányom csütörtök óta nem kakilt. Kapott Laevolacot, Mira bébi vizet, joghurtot, zabpelyhet (igaz azt nem ette meg). Tegnap este kúpot is, mert már nagyon fájlalta. Nagy küszködés után a kúp visszajön, és csak nyálkás ragacs jön a popsiból, kaki nem. Hogy segítsek neki? Sír, hogy szúr a kaki :((((
(Vízbe ültetve nem tud kakilni, és pelenkás még.)
Beöntés kéne, ha ti nem tudjátok megcsinálni, akkor ügyeletre/kórházba beviszed, ott megcsinálják.
Sajnos ha alul van beállva teljesen, akkor a hashajtás felülről már nem használ.
Hosszú távon meg a probiotikum kúrát javaslom, mi már MINDENT kipróbáltunk, csak ez segített, de ez hosszú távra megoldotta a problémát.
Pár hónap kúra után el is hagytuk, és a lányom "úgy maradt", rendes a széklete azóta is.
Nálunk is van sokszor ilyen gond, igaz, nálunk lassan négy éves a fiam, de mi is egy éve küzdünk ezzel...
Nálunk ami beválik: kúp, Guttalax, joghurtital.
Szia, nálunk időszakosan előfordul ez a probléma.
Ilyenkor lenmagolajat adok neki- ez puhává teszi a kakit, viszont a te esetetben már adnék neki paraffin olajat is, ami nem szívódik fel, hanem szó szerint a kakával jön ki-tehát kicsúszik a kaki---beolajozza a járatot.
Szurkolok, tudom mennyire rossz ilyenkor neked is, én is már a saját gyerekemmel együtt nyomtam :)
ha a kúp visszajön akkor nem jól adtad be, szerintem próbálkozz vele újra.
felteszed neki és összeszorítód a farpofáit olyan 2 percre. gondolom ez is közelharc lesz, de inkább ez mint beöntés :S
ha 3-4 óra múlva nem jön eredmény akkor éni s elvinném beöntésre :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!