Mit rontottam el az öltöztetésben?
Gyerekeknél más a keringés. Kezük-lábuk mindig hidegebb. Ezért kell a babáknak is tarkón nézni,hogy fáznak-e.
Baba korában nem mondta a doki/védőnő?
Bőrcsizma? Vagy legalább túracsizma? A reservedes műbőr semmit sem melegít, csak szép, hiába szőrös belül. A gyapjúval bélelt csizmába meg beleizzadt a gyerekem lába:)
Az én gyerekemre beszólt egy anyuka oviban, hogy a piros viszkető térde felett fagyási sérülés, de arra már nem gondolt, hogy alig van a gyerekemen zsír, így bélelt gatyában is fázhat azon a 15 centin magascsizma és feneket takaró kabát mellett és pár pillanat alatt elmúlt neki. Nem tudtam többet ráadni, mert ha feszült, nyafogott. Mi csak az oviig sétáltunk 500 métert.
Hízlald fel, legyen bőrcsizmája, benne gyapjú talpbetét, merinói gyapjú alátözete vagy thermoleggings, izzadni fog, nem fázni.
Két éves fiamnak bent a meleg lakásban is jéghideg a keze, meg a lába.
Nem hinném, hogy fázott, az én fiam sem fázik 24 fokban bent, és mégis hideg.
Hogy a keze hideg, az szerintem általános, a gyerekeimnek vastag kesztyűben is mindig az, de hogy a lába, az nem annyira jó. Én pl. azonnal felfázok, ha fázik a lábam a cipőmben, így erre ugrok. :D
Lehet, hogy nem elég meleg/vastag talpú a cipője?
Ha egyébként a nyaka, teste meleg volt, akkor kétlem, hogy fázott volna.
Nekem is hideg az arcom kezem labam ha hidegben setalok sokat.
Ha sokat mozog eleg a kevesebb is. Az sem jo ha beleizzad. Belelt egybeoverall, vizallo csizma meleg betettel, sapka kesztyu(ha felveszi)
Salat nem adok mert az overall magasnyaku csak fulladozna.
De az en lanyom nagyon hidegturo kepes egy pulcsiban naciban papaucsba szaladgalni az udvaron minuszban is ha nem figyelek. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!