1/4 anonim válasza:
Szerintem még véletlenül se. Nálunk fél 10-10 körül mennek ki. Akkor már bőven jó idő van.
3/4 anonim válasza:
10 fokban ?
Majd -10-ben, mondjuk annyi meg hosszu evek ota nem volt Mo.-n.
4/4 anonim válasza:
Reggel 1-2 fok volt felénk, fagyott hajnalban. Egyértelmű, hogy igen. Nem tudom a 3-mas válaszoló hol lakik, hogy ilyen jó idő van, valószínűleg az ország más részén. Mindenesetre az óvodás fiamat már tegnap is téli overálba vittem, reggel még a keze is fázott, úgyhogy holnapra azt is meg kell keresnem. Hazafelé is elállni, mert 16 óra után érek az oviba, mire haza indulunk már erőteljesen megy le a nap. Mondjuk, aki autóval viszi a gyereket, ott valóban elég a softshell overál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!