2 éves gyerekre esőoverál vagy inkább vastagabb nadrág?
Jön a hidegebb idő és nem tudom mit vegyek. Átmeneti overált vagy inkább bélelt nadrag+kabát.
Ti mit adtok rá? Hány fokról adtok overált?
Én overál-párti vagyok :) A tavaly telet veszem egyelőre alapul, aztán majd meglátom.
Az én fiam most töltötte a kettőt, de még sokat emelgetem, ami kényelmesebb lesz még egyrészesben, ráadásul a derekán sem csúszik fel játék közben.
Ha nincs nagyon hideg, akkor softshell overál a terv, idénre is szereztem már tavaly (😊), de szerintem fogok venni egy kicsit vastagabbat is, ha véletlenül hó és mínuszfok is lenne idén télen 🙃
Vegyel mindkettot :D Bar nem tudom hany evesnek, gondolom attol fugg.
Amugy en hidegben kinti tevekenykedeshez overalt adok ra, illetve fogok, de ha megyunk valahova, mondjuk boltba, akkor egyszerubb kabatozni.
A fiam nemsokára 2,5 éves. Van a Lidl softshell overálja, és van kimondottan eső nadrágja is. Az nem bélelt, de azt csak akkor adom rá, amikor kimegyünk pocsolyázni. A softshell overált nálunk a bölcsiben preferálják, mert egyszerűbb nekik, hogy csak ráhúzzák a benti cuccra, nem kell annyit öltöztetni.
Amúgy én alapvetően kabát+nadrág párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!