Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyerekre esőoverál...

2 éves gyerekre esőoverál vagy inkább vastagabb nadrág?

Figyelt kérdés

Jön a hidegebb idő és nem tudom mit vegyek. Átmeneti overált vagy inkább bélelt nadrag+kabát.

Ti mit adtok rá? Hány fokról adtok overált?

2024. szept. 25. 22:28
 1/6 anonim ***** válasza:
12%
Sosem volt a gyerkemen overall, nem Skandinaviavaban lakunk.
2024. szept. 25. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Én overál-párti vagyok :) A tavaly telet veszem egyelőre alapul, aztán majd meglátom.

Az én fiam most töltötte a kettőt, de még sokat emelgetem, ami kényelmesebb lesz még egyrészesben, ráadásul a derekán sem csúszik fel játék közben.

Ha nincs nagyon hideg, akkor softshell overál a terv, idénre is szereztem már tavaly (😊), de szerintem fogok venni egy kicsit vastagabbat is, ha véletlenül hó és mínuszfok is lenne idén télen 🙃

2024. szept. 25. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Vegyel mindkettot :D Bar nem tudom hany evesnek, gondolom attol fugg.

Amugy en hidegben kinti tevekenykedeshez overalt adok ra, illetve fogok, de ha megyunk valahova, mondjuk boltba, akkor egyszerubb kabatozni.

2024. szept. 26. 00:39
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Az elmúlt 10 évben sajnos egyetlen olyan nap sem volt, amikor szükséges lett volna télikabát viselete. Mindannyian átmeneti kabátot hordunk télen, ha többet vagyunk kint 2-3 óránál és nulla fok környéke van, akkor veszünk egy vastagabb pulcsit. Ez nagyon ritka sajnos.
2024. szept. 26. 02:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk mindkettő volt. Vagyis az esőnadrág nem bélelt. Hűvösebb időben, mikor nem esik, az overált adom rá, esőben meg az esőnadrágot.
2024. szept. 26. 06:31
 6/6 anonim ***** válasza:

A fiam nemsokára 2,5 éves. Van a Lidl softshell overálja, és van kimondottan eső nadrágja is. Az nem bélelt, de azt csak akkor adom rá, amikor kimegyünk pocsolyázni. A softshell overált nálunk a bölcsiben preferálják, mert egyszerűbb nekik, hogy csak ráhúzzák a benti cuccra, nem kell annyit öltöztetni.

Amúgy én alapvetően kabát+nadrág párti vagyok.

2024. szept. 26. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!