Túlzás ilyenkor a harisnya nadrág alá? (3-7éves gyermeknek)
Kb minuszban kerül elő nálunk a harisnya.
De nekem is van ismerősöm, aki rövid ujjú bodyra még egy hosszú ujjút is adott a kislányra, amikor az enyém egy szál napozóban volt :D
Csak egy kérdésem van. Mit ad az ilyen ember a gyerekre mínusz 10 fokban? :)))
Kicsire magamtól hosszúujjút adnék hosszúnadrággal, de a 8 évesem tegnap pólóban és mackógatyában volt, a kiskamasz nővére simán sortban.
Sokszor én is nézem, hogy most velem van a baj, rajtam poló, gyereken is vagy + egy vékony hosszú ujjúpulcsi, közben az emberek kabátban sétálgatnak mellettünk🤔
A játszón ahol süt a nap egy fa szncs tavasszal pulcsi a gyereken a legtöbb meg bundás overálban, bunda saokában😱
Nekem van hőmérő kint, mert nekem kb mindig melegem van, és bezavarnak a bundások, hogy lehet valamit nem jól érzek😂
Igen túlzás.
Bár valamelyik reggel mikor munkába indultam, majd befagyott a...
4 fok volt. 4!!!!
Azért télen 4 fokban nagykabátot vettem fel, de minimum dzsekit.
Most meg gondoltam hősiesen nekivágok a kis farmer kabimban.
Hát nem izzadtam. Viszont délután már melehem volt benne (lusta voltam kézben cipelni)
A játszóra hajnalba?
Hát én ha felvenném 20 fokba a télikabátot, szét izzadnám magam én még trikóba is ver a víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!