Ti adtok már trikot illetve harisnyát az ovis gyerekre?
Trikót sosem adok rá. Póló+ pulcsi (vékonyabb, vagy vastagabb) az öltözék. Ilyenkor még átmeneti kabátban, hidegebb időben vastag télikabátban.
Oviban meleg van, pólóra vetkőznek.
Harisnyát kb -5 fok alatt adok rá.
Bár van egy csomó trikónk, az én fiam max. alváshoz használja őket. Mivel izzadós fajta, és az oviban meleg van, ezért a csoportszobában csak egy rövid ujjú pólóban van. Egyébként rövid ujjú póló, hosszú ujjú vékony felső, pulóver, őszi kabát - ezek kombinációja van rajta, épp időjárástól függően.
Télikabátot már előkészítettem, de mivel reggel 5 perc séta az ovi, napközben meg még nem kell, ezért az őszi kabátját hordja, reggel jól alá öltözve.
Harisnyát nem hord, a jégeralsót elővettem, de még nem volt rajta. Viszont tegnap ovi után, főleg mivel csúszdázott, hintázott, már elkélt volna még egy réteg a nadrág alatt, ezért jövő héttől rendszeresítve lesz, pláne, hogy jön a lehűlés.
Nekem lányom van, vagy leggings van rajta az oviban, vagy szoknya+harisnya. Erre rádobok még egy farmert, és úgy viszem, azért ez magában már nagyon kevés lenne.
Trikót adok rá, igen.
Nem adtam ezeket rá mert utálja, harisnyát állandóan tolta le, volt hogy az utca közepén
Bélelt farmer, póló vastagabb pulóver bélelt átmeneti kabát.
Hosszúujjú pólót adok rá atlétával. Nincs benne melege. (Én nehezen lövöm be az ovi hőmérsékletét, mert mindig azt mondják az óvónők, hogy nagyon meleg van, viszont mindegyik pulóverben van bennt. Én nyilván lefővök télikabátban, mire a gyerek átöltözik, de az egy dolog.)
Reggel már bélelt farmerben mennt, de benntre átvette a bemelegítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!