Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti adtok már trikot illetve...

Ti adtok már trikot illetve harisnyát az ovis gyerekre?

Figyelt kérdés
Sziasztok.ugymond hirtelen jött az a 10fok alatti hömérséklet,és adott hozzá egy abszolut nem fázos nagycsoportos.viszont elég döntésképtelen voltam reggel is,hogy vajon kell e rá már a harisnya és a triko.nyilván nem másokhoz fogom igazitani az öltözködését,szimplán érdekel hogy ilyenkor hogy öltözik a ti gyerköcötök.
2018. nov. 16. 09:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 2 éve nem hajlandó a harisnyát felvenni a nagycsoportos fiam. Thermo nadrágot adok rá, a csoportszobában sima melegítőben van. Nagyon nagy mínuszokban melegítő + sínadrág. Trikót sohasem hordott. Póló + pulcsi.
2018. nov. 16. 11:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Trikót sose. Megsülne odabent a csoportszobában.

Rövid ujjú, hosszú ujjú póló, vékony pulcsi, vékonyabb pufi kabát vagy softshell. Alulra vékonyan bélelt nadrág, vagy vastagabb leggings.

Bent póló, vékony leggingsben vagy vékony melegítőben van. Ha kimennek, leveszi a benti nadrágot, fel a kintit.

3 éves kislány.

2018. nov. 16. 11:42
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Adok rá egy trikót,mert a nagyi trikómániás,és folyton telebeszéli az 5 éves kis fejét,hogy anélkül bizony halálra fagy. Nálunk az oviban már a kesztyű is megjelent,sok gyereken láttam már. Sőt vannak ezek a vastag rénszarvasos leggingsek,ezek alá még harisnyát is adnak a gyerekre,hogy nem sülnek meg szegények. Harisnyát én nem adok,mert mit adok majd rá ha reggel -10 fok lesz? Vastag nacit kap a lányom,még bőven elég.
2018. nov. 16. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
27%

Harisnyát akkir hord, ha szoknya lesz rajta az oviban.

Ilyenkor még sima farmert/nadrágot kap alulra, hamarosan leggingset kap a farmer alá, havazásnál meg mínuszokban pedig a leggingsre sínadrág jön csak.

Felülre még átmeneti kabátja van, ami alatt póló és pulcsi. Ha 0-5 fok között lesz, ugyanez a póló és pulcsi, de télikabáttal/sállal/meleg sapkával/kesztyűvel.

Egyedül a bokája fázik néha, ha épp cipelem és felcsúszik a nadrágja.

Én utáltam a trikót, nagyon kényelmetlen volt, hogy felül valami tapadt rám és csúszkált. A harisnyával nincs bajom, talán csak a viszketés.

Én télen nadrág alá (alakformáló)nejlonharisnyát hordok, az nem zavar, de a pamut nagyon, ezért a gyerekre sem adok.

A trikó-top majd olyan 8-9 éves kora körül jöhet szóba, mikor elkezd nőni a cicije, de még melltartóra nincs szükség.

2018. nov. 16. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!