Ti adtok már trikot illetve harisnyát az ovis gyerekre?
Trikót sose. Megsülne odabent a csoportszobában.
Rövid ujjú, hosszú ujjú póló, vékony pulcsi, vékonyabb pufi kabát vagy softshell. Alulra vékonyan bélelt nadrág, vagy vastagabb leggings.
Bent póló, vékony leggingsben vagy vékony melegítőben van. Ha kimennek, leveszi a benti nadrágot, fel a kintit.
3 éves kislány.
Harisnyát akkir hord, ha szoknya lesz rajta az oviban.
Ilyenkor még sima farmert/nadrágot kap alulra, hamarosan leggingset kap a farmer alá, havazásnál meg mínuszokban pedig a leggingsre sínadrág jön csak.
Felülre még átmeneti kabátja van, ami alatt póló és pulcsi. Ha 0-5 fok között lesz, ugyanez a póló és pulcsi, de télikabáttal/sállal/meleg sapkával/kesztyűvel.
Egyedül a bokája fázik néha, ha épp cipelem és felcsúszik a nadrágja.
Én utáltam a trikót, nagyon kényelmetlen volt, hogy felül valami tapadt rám és csúszkált. A harisnyával nincs bajom, talán csak a viszketés.
Én télen nadrág alá (alakformáló)nejlonharisnyát hordok, az nem zavar, de a pamut nagyon, ezért a gyerekre sem adok.
A trikó-top majd olyan 8-9 éves kora körül jöhet szóba, mikor elkezd nőni a cicije, de még melltartóra nincs szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!