Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az ovis fiam miért tartja...

Az ovis fiam miért tartja lányosnak a harisnyát?

Figyelt kérdés

Fiús anyukák: Hogyan tudjátok elérni hogy felvegye?

A többi fiú mind felveszi a harisnyát, de ő nem hajlandó.

2011. márc. 16. 08:04
 1/9 krisztivan ***** válasza:
Azt hiszem ez minden ovis fiúnál előjön.Mi szoktuk mondani neki hogy apa is felveszi ha nagyon hideg van,meg egy barátunkat nagyon szeret és hogy Ő is felveszi.De néha nehéz rábeszélni.
2011. márc. 16. 08:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Minden kisfiúval előfordult már ilyen. :)

Mi úgy oldjuk meg hogy most már így tél végén elég a fiamnak egy vékonyabb harisnyanadrág. Olyan testszínű nejlont veszünk neki ami igazán nem is látszik a lábán, tehát nem is fogják észrevenni a többi gyermek és azért számít is neki a plusz egy réteg, sokszor észreveszi hogy fázik ha nincs rajta, bár bentre amikor állandóan ugrálnak, oda nem hiszem hogy kell.

2011. márc. 16. 08:43
 3/9 anonim ***** válasza:
És ha legging-et adsz rá? Ami egy vékony cicagatya lényegében, de kevésbé lányos. Hozzá zokni kell, mert nincs lábfejrésze. A fiam ezt hordja nadrág alá, ha hidegebb az idő.
2011. márc. 16. 09:01
 4/9 anonim ***** válasza:
6%

Sajnos igaza van, tényleg lányos :)

Esetleg bélelt nadrágot adhatnál rá helyette kinti nadrágnak.

2011. márc. 16. 10:21
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Az én fiam csak azokra a dolgokra mondja, hogy lányos, ami rózsaszín. A harisnyát is úgy választottuk együtt, hogy "na keressünk neked egy FIÚS színű harisnyát". Így lett neki sötét zöld meg sötét kék.
2011. márc. 16. 10:29
 6/9 anonim ***** válasza:
8%

Örülj neki hogy annak tartja, továbbá annak is hogy különbözik a többitől.

Ha nem szeretné akkor ne próbálkozz.

2011. márc. 16. 14:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Azt hiszem kipróbáljuk a leggingset vagy a nejlonharisnyát, amilyet szeretne olyat veszek neki.

Köszi a válaszokat.

2011. márc. 16. 16:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is utálja. Az anyja nem tudja sehogy rávenni. Múltkor én vittem oviba és az autó pont nem volt jó ő meg letolta a nadrágot az úton
2011. márc. 17. 13:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Még csak kiscsoportos a kisfiam, ő még nem utálja :) Van neki autós, űrhajós, egyszínű is, egyik sem lányos. A többi fiú is harisnyában és rövidnadrágban van, egyik sem balhézik :)

Amúgy lehet kapni ún. jégeralsót is, az majdnem olyan, mint a leggings, csak nem olyan feszülős. Én a H&M-ben vettem, de lehet kapni a C&A-ban is, kettesével árulják. Jövő télen már csak ilyet veszek majd, mert a harisnyák nagyon hamar kilyukadnak, ez a jéger viszont legalább 100% pamut.

2011. márc. 18. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!