Egy hete lazas beteg lett a gyerek, mar jobban van, de azota egyszeruen semmilyen ruhat nem tűr meg magan. Se pelus, bugyi, polo,nadrag. Konkretan menzelenul van non stop. Mennyire normalis ez?
Mennyi idős?
Én pl covid fertőzés alatt nem tűrtem ruhát magamon a nagyon erős bőrfájdalom majd utána a bőrérzékenység miatt.
Vírus okoz ilyet.
Ha a gyermekednek vírusfertőzése volt/van, akkor ez attól lehet.
Majd elmúlik.
Kb 2-3 hete elkezdtuk, hogy sokat levettuk a pelust es bugyit tettunk ra napkozben, hogy gyakoroljuk, ismerkedjunk a bilizessel. Gyakran pisilt is bele. De nem egesz nap volt ugy hanem idokozonkent, mikor tudunk figyelni erre.
Most igy, hogy egesz nap nincs rajta pelus, egesz nap keszenletben vagyok, es kiserjuk wc-bili, ami legtobbszor sikerul is, de nyilvan vannak balesetek. Mikor mely alomba kerul, rateszem a pelust.
Ha valakinek hajlama van idegrendszeri problémára, azt láz előhozhatja.
Az én gyerekmnek is lázas betegség után jött elő ruhára érzékenysèg, egyelőre nem sikerült megoldani. Itthon nem hord semmit, csak ha megyünk valahova. Akkor is kevés az olyan ruha, ami kényelmes neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!