Diszkalkuliás lennék, vagy csak nincs érzékem a matekhoz?
Figyelt kérdés
Mikor matek órán a táblánál oldunk meg feladatokat, s én vagyok kint a táblánál, és a tanár rá kérdez, hogy mennyi az eredmény, akkor nem tudom azonnal megmondani, mert nagyon lassan számolok, míg a többiek szinte azonnal meg tudják mondani. A pénzt is nagyon lassan tudom megszámolni, sokat kell gondolkodnom, hogy mennyi összesen. A számokat tízezer felett már nehezen tudom kiolvasni.2013. jan. 9. 23:01
21/24 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül a vizsgálat?
2013. jan. 10. 14:23
22/24 A kérdező kommentje:
ma 13:58
Köszi, aranyos vagy.
2013. jan. 10. 14:28
23/24 anonim válasza:
Ott van telefonszám, hívd fel őket.
24/24 anonim válasza:
Régi kérdés, de olyan, hogy humán és reál beállítottság nincs. Ezek mindenféle 20. századi mítoszokból ered szembe a díszes cuccokkal. Az utóbbit kutatták és kutatják mai napig. Járnak fejlesztőre, felmentenek néhol, stb emiatt eltudnak jobban teljesíteni. Azon kívül felesleges lekorlátozza az embert, amíg az egyetemi képzésre be nem adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!