Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem megy a matek! Diszkalkuliá...

Nem megy a matek! Diszkalkuliás teszt hol lehet elvégeztetni? Esetleg Online?

Figyelt kérdés

7-es vagyok és járok heti három matek korepre és ott minden megy szabályok , feladatok, de az órán szinte sorra írom az

egyeseket . Néha becsúszik a 2,3 még nem buktam, a tanár jóindulatából . A többi tantárgyból 3 ,4 vagyok .

Budapesten hol lehet Diszkalkuliás tesztet elvégeztetni a 11 kerület környékén ha lehet!

Tanácsokat is hogy ti nálatok is volt-e ilyen és hogyan lábaltatok ki belőle ? köszi a válaszokat!

2012. nov. 5. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..

de ha korrepetáláson nincs gond, akkor nem az a baj ... egyszerűen begörcsölsz az órán, mert már annyira nem hiszed el, hogy meg tudod csinálni

gyakorolni, gyakorolni, otthon egyedül kirakod az órát és időre ... és egyre szorítod le az időt, és mivel gyakorolsz több lesz a jó megoldásod is ... aztán az iskolában dolgozat íráskor ugyanezt képzeled: otthon vagy, kint az óra és gyakorolsz .... és csak erre gondolsz, nem arra, hogy dolgozat van

2012. nov. 5. 22:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 11.-ben jött elő már nagyon a matekfelmentés esedékessége, mert egy félév alatt beszedtem 7 karót, habár addigra már tényleg feladtam, hogy érthetek bármit is. Gyomoridegem volt minden matek előtt, utáltam a hétből négy napot, mert azokon volt matekóra. Azelőtt nem buktam, valahogy mindig átevickéltem, szóval nem tetszett a gondolat, hogy pótvizsgázzak, meg esélyt se láttam arra, hogy meg tudnám csinálni. Mi elmentünk a nevelési tanácsadó és pedagógiai szolgáltató központba, ott csináltattak velem számolási feladatokat, amiket elég nevetséges szintűnek éreztem, mert volt köztük összeadás is, mint például 5+7, szóval... Mindenesetre egy ponton megállapította a tanár, hogy bár jó a logikám, nagyjából behozhatatlan lemaradásom van, úgyhogy kétséges volt, kapok-e felmentést. Ehhez egyébként ,,szakvéleményt" kellett kérnem a matektanáromtól, aki úgy leírt, mintha egy gyökér alulfejlett idióta lennék, akinek nem működik a felfogóképessége (igazából mondta a tanácsadó, hogy ezzel inkább magát minősítette, nem engem). Szóval végül megkaptam a felmentést, aminek én igazából örültem, végre ki lett lőve a mindennapos idegeskedés, mert matekóra helyett fejlesztésre jártam egy nagyon intelligens öregasszonyhoz, aki hagyta, hogy tanuljak a következő órákra meg leckét írjak. Nem vesztettem ezzel semmit, matek helyett más tárgyból érettségiztem, és bölcsészkarra jelentkeztem, ami alapból vonzott, oda meg ugye nem kell matek. Nem kaptam oltásokat se emiatt az osztálytársaimtól, mert jó volt velük a kapcsolatom, persze voltak viccelődéseik, miszerint ,,a f*szt nem tudok számolni, csak lusta vagyok". Persze nem reklámozom, hogy felmentésem volt, nem mintha bárki is rákérdezne, de inkább előnyt kovácsoltam belőle...
2012. nov. 5. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!