Nem megy a matek! Diszkalkuliás teszt hol lehet elvégeztetni? Esetleg Online?
7-es vagyok és járok heti három matek korepre és ott minden megy szabályok , feladatok, de az órán szinte sorra írom az
egyeseket . Néha becsúszik a 2,3 még nem buktam, a tanár jóindulatából . A többi tantárgyból 3 ,4 vagyok .
Budapesten hol lehet Diszkalkuliás tesztet elvégeztetni a 11 kerület környékén ha lehet!
Tanácsokat is hogy ti nálatok is volt-e ilyen és hogyan lábaltatok ki belőle ? köszi a válaszokat!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
de ha korrepetáláson nincs gond, akkor nem az a baj ... egyszerűen begörcsölsz az órán, mert már annyira nem hiszed el, hogy meg tudod csinálni
gyakorolni, gyakorolni, otthon egyedül kirakod az órát és időre ... és egyre szorítod le az időt, és mivel gyakorolsz több lesz a jó megoldásod is ... aztán az iskolában dolgozat íráskor ugyanezt képzeled: otthon vagy, kint az óra és gyakorolsz .... és csak erre gondolsz, nem arra, hogy dolgozat van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!