Hogy tanuljam a törit, ha utálom?
Esetleg kereshetnél filmeket, sorozatokat, amik az adott eseményről szólnak olvasd el előtte és utána tanuld az anyagot, könnyebb úgy, ha van mihez kapcsolni a dolgokat.
Hol jártok egyébként?
Amúgy részvétem, én az irodalommal vagyok ugyan így, egyszerűen nem bírok semmit belemagyarázni a versekbe és nem értem minek kell tudnom részletesen, hogy ki hol élt, hol tanult, melyik milyen szakot választott azon a nyamvadt bölcsészkaron, ami minden egyes költőnél szerepel már jó ideje, és egyszerűen megjegezhetetlen már 5-6 költő után. amit még kellőképpen imádok az a nyelvtan. Inkább a helyesírásra és a nyelvhelyességre kéne fektetni a hangsúlyt, nem a 20 oldalas tudományos szövegek bemagoltatására. -.-"
Discoveryn illetve a NatGeon sokszor szokott menni történelmi jellegű dokumentumfilmek. Én pl. érettségire történelemből nem sokat tanultam, és mázlim is volt mert a náci pártot húztam ki tételnek amit mostanában eléggé felkaptak a dokumentumfilmek körében.
A szóbelin úgy kellet leállítani mert folyamatosan beszéltem :D Tulajdonképpen az egészet a dokumentumfilmekből tanultam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!