Hogyan tanuljam meg a törit ha nem érdekel?
egyszerűen nem megy bele a fejembe,hiába figyelek oda órán hiába magolom 2 órán át keresztül mindennap és áltaélában mindennap előveszem a töri könyvet hogy többször átnézzem elolvassam,,.... de semmiii :////
a múltkori dolgozatnákl is egy csomót tanultam
és a dolgozatot amikor megkaptam akkor csak a nevemet tudtam ráírni....... valamire emlékesztem de csak szavakra...azokkal meg nem értem szinte semmit mert nem tudtam őket megfogalmazni normálisan...egyszerűen m,inden kimegy a fejemből amikor felelek vagy éppen dogát írok...pedig egyáltalán nem izgulok elötte szóval n em értem.....és senki nem tud segíteni.. xddd már a tanár is tudja hogy nekem a töri a gyengém.. már örül ha írok egy 3-as dolgozatot ami nagyon ritkán van ... SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megakarom mutatni hogy én igenis tudok akár egy 4-es dogát írni vagy akár egy 5-öst...de az nem fog sikerülni xdd
Szokjunk már le erről a nyelvtanilag helytelen, központozástalan mondatgyártásról...
Talán épp ezért nem megy neked, mert egyáltalán oda se figyelsz, csak ülsz a könyv fölött. Osztálytársam is ilyen volt. Megnyugodott a lelke minden nap, ha három óráig a kezében tartotta a könyvet, és elolvasta x alkalommal. Azt gondolta, hogy ez a tanulás. Ami nem érdekel, azt a fejedbe kell verni, nem csak olvasgatni.
[második vagyok]
Ha három nap múlva kimegy a fejedből, akkor azt nem tanultad meg, max bemagoltad. Értened kell, hogy mi miért történt, ki mit csinált és miért... Tudom, ehhez alapból töris agy kell, és meg kell lennie a "logikádnak", de hidd el, meg lehet tanulni. Én se szeretem a törit, de mégis meg tudom tanulni ötösre... Ne soronként tanulj, hanem lásd át az anyagot. Ha van egy leckében három személy, nézd meg, hogy kinek a nevéhez mi fűződik, és ÉRTSD(!) ne magold... elég nehéz elmondani... :D hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!