Mi volt a legcikibb tesis "élményetek"?
Még általánosban volt, hogy ugráltunk a szivacsokra. (mellette szorosan ott volt egy tornaszekrény) És az egyik alkalommal félre ugrottam, és sikerült úgy elkapnom a szekrény oldalát, hogy betört. Több mint 90 kiló voltam, úgyhogy el tudtam törni. Nem kaptam érte semmit. Mondta a tanár, hogy takarjuk el valamivel, és jó az úgy.
Volt még olyan is, hogy nekiestem a bordásfalnak, és beljebb ment vagy 5-10 centit a fal felé. Utána azt ki-be lehetett huzigálni, úgyhogy azt nem is használtuk többet. És ilyen tönkretevő voltam általánosban.
Így leírva nem vicces. Az ilyet látni kell.
Osztályozott a tanár fészekből, a gyűrűn. Voltam 155 centi. Öten raktak fel, valahogy kifordultam, hogy meg legyen az a fészek. Ekkor szóltak a tanárnak, leosztályozott. Hogy mi a fene öröme volt benne? Aztán négyen szedtek le, mert képtelen voltam lekecmeregni.
Aztán volt egy tesi óra, ahol le kellett feküdni hanyatt a padra, lecsúszni derékig úgy, hogy a társunk fogta a lábunkat. Na, én nem bíztam a társamban, eszem ágában sem volt lecsúszni. Hívták a tanárt. Fejemhez állt, de benne sem bíztam. Megragadtam a kardigánját, s nem engedtem el. Ő szidott, engem nem érdekelt, végül felnyomott.
Még szerencse, hogy már nem részesülök a mindennapos testnevelés örömeiben. Ezt a tárgyat utáltam mindig, igyekeztem különmegbízásokat vállalni/cigiért mentem, másoltam/, csak lóghassak.
Ez nem is ciki hanem inkább vicces:
Fogócskáztunk én a tanár lába előtt elcsúszok (elesek)
Áhh...dehigy kérdezi meg hogy vagyok,hiszen ott állok előtte!😂
Na mindegy,felkelek megy tovább a játék
Másik:
Jövők ki lányöltözőből elcsúszok és jól beverem magam,de ez se ciki inkább vicces😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!