Mi volt a legcikibb helyzet amibe tanárod előtt kerültél?
Én nem, hanem osztálytársam.
a tanár épp hátat fordított neki, mire osztálytársam felállt, és elkezdett neki mutogatni (kapd be jelzések), mind két kezével. Szegény annyira hülye, hogy vette észre, hogy a tanár nézi őt a tükörből. :D
De a beszólás az nagy volt: "Bencém attól mert te nem látod magad a tükörben én még láthatlak, most pedig egy ellenőrzőt kérek" :D
A másik szintén vele volt: angol órán felszólítják, ő meg halkan megeresztett egy qrva anyádat, amit a tanár meghallott...
Az egyik fiú a tanári asztalon feküdt, engem meg barátnőm rálökött, és elkezdett nyomogatni rajta, meg nem engedett lemászni, én meg nyögtem, mikor bejött a tanár...
furcsán nézett...
13L
Hát az én sztorim nem rendes iskolai, hanem zeneiskolás...
Kicsi voltam még, 10-11 éves. Szolfézs óra előtt a tanárnő rendszeresen beengedett minket a terembe, és néha a sarokban álló pianínó fedelét is nyitva hagyta. Egy ilyen alkalommal az egyik csoporttársammal versengtünk a zongorához jutásért (ő szintetizátorra járt, én zongorára). Nagynehezen sikerült felülkerekedne a srácon, és enyém lett a dicsőség, és elkezdtem pötyögni a kedvenc darabomat. Közben megbökték a vállamat, én meg hátraszóltam, hogy "hagyjál már basszus, állandóan te vagy itt!" - azután nagy röhögés...Hátranéztem, és a szolfézstanárnő nézett rám nagy megrökönyödve, mert egyébként meg órán nem sokat beszéltem, azt is halkan, szóval ilyen kis visszahúzódó valaminek gondolt - addig :D
biosz órán szopás közbe, na az égő volt :s
káromkodást már fel sem fogják tőlem a tanárok^^
épp a melleimet fogdosták, mikor belépett a tanár és nekem "eléggé élvezkedő" fejem volt- a tanár szerint XD
Beszéltem-beszéltem és beszéltem,mikor csendbe kellett volna maradni,mert vmi előadás volt(iskolaünnep),és jött a tanár és jól fejbekólintott,hogy maradjak már csendbe..xĐ:P
Meg a másik az volt,hogy elmentünk erdei iskolába.És este volt,az egyik évfolyamtársam rosszul lett lefekvés után nem sokkal,ezért behívtuk az osztályfőnökét.Aztán ugye hát nekem persze,hogy akkor a csuklómra volt írva a fiának a neve(mert nagyon tetszett a fia)..és megkérdezte a tanár tőlem,hogy leülhet-e az én ágyamra..mondom,hogy persze.Akkor mérte az évfolyamtársam lázát,meg adott neki gyógyszert és várt kicsit.Na,takartam is a csuklóm,és hát megkérdezte,hogy:
"Mi van Kitti,fáj az ujjad?" XDXD és nem is a csuklómat mondta,hanem az ujjamat xĐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!