Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Legcikibb élményetek mensivel?

Legcikibb élményetek mensivel?

Figyelt kérdés

Sokat.:)

és kort is légyszi!

2012. ápr. 15. 11:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
50%
Bár én fiú vagyok, de szerintem semmi nem ciki a menstruációval kapcsolatban, csak helyesen kell a dolgokat felfogni.
2012. ápr. 15. 11:45
 2/25 A kérdező kommentje:

attól még lehet ciki..:)

vagy kellemetlen..!

2012. ápr. 15. 11:49
 3/25 anonim ***** válasza:
75%

Kedves 1. fiú válaszoló:

Te ezt nem értheted milyen érzés, mikor pl. az utcán, vagy suliban veszed észre, hogy átáztál és úgy kell hazamenned.

Velem ilyen nem történt, ill. nem volt feltűnő, viszont mikor életemben először megjött, nem mertem elmondani anyáéknak.

Úgy jöttek rá, hogy a wc-zés után a földre dobva ottfelejtettem a véres betétet és anya találta meg... :))

2012. ápr. 15. 11:50
 4/25 anonim ***** válasza:
73%
Az első vagyok. Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy semmi ciki nincs a menstruációval kapcsolatban, hiszen bármi is történik ez akkor is a nőiesség természetes velejárója!
2012. ápr. 15. 11:55
 5/25 anonim ***** válasza:
35%

Persze, fiúk szerint tök happy az egész mensi..

Szerencsére nem volt még ezzel kapcsolatban ciki élményem, de párszor féltem, hogy pl. mikor leülök a templomba a szivacsos padra, és netán átázok, azt hogy fogom én leplezni... ugyanígy vagyok buszon is, vagy amikor infó órán forgós székben ülök, és annak huzatos az ülése. Persze mindig cserélek betétet időben, de én vonzom a bajt.

2012. ápr. 15. 11:56
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
1. fiú :) Örülök, hogy te így fogod fel. Gondolom már nem 13-14 éves vagy mert ők másképp gondolják. Azért nekem elég gáz volt, hogy amikor megjött 1 fiú vette észre és ki tudja kinek mondta el! :( 13l
2012. ápr. 15. 11:57
 7/25 anonim ***** válasza:
85%

Az sem ciki, mikor nyáron, a tömött strandon, egy száll tapadós boxerben pont erekciód van, és mindenki szeme rád tapad?!

A férfiasság természetes velejárója...

2012. ápr. 15. 11:57
 8/25 A kérdező kommentje:

kiváncsi vagyok mit éreznél te ilyen helyzetekben ..

ha lány lennél tudnád..!

megkérdezhetem hogy hány éves vagy?:)

2012. ápr. 15. 11:59
 9/25 anonim ***** válasza:
67%
Kedves 11:56-os Válaszoló! Én ilyet nem írtam, hogy tök happy, de akkor is a nőiesség velejárója, ha át is ázik egy lány, vagy bármi más történik a menstruációval kapcsolatban. Kedves 11:57-es Válaszoló! Igazad van, már nem 13-14 éves vagyok, hanem bőven lemúltam már 18 is. Az első válaszoló vagyok.
2012. ápr. 15. 12:01
 10/25 anonim ***** válasza:
36%
Kedves Kérdező! Csak annyit mondanék, hogy bőven elmúltam 18. Első voltam.
2012. ápr. 15. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!