Legcikibb élményetek mensivel?
Sokat.:)
és kort is légyszi!
attól még lehet ciki..:)
vagy kellemetlen..!
Kedves 1. fiú válaszoló:
Te ezt nem értheted milyen érzés, mikor pl. az utcán, vagy suliban veszed észre, hogy átáztál és úgy kell hazamenned.
Velem ilyen nem történt, ill. nem volt feltűnő, viszont mikor életemben először megjött, nem mertem elmondani anyáéknak.
Úgy jöttek rá, hogy a wc-zés után a földre dobva ottfelejtettem a véres betétet és anya találta meg... :))
Persze, fiúk szerint tök happy az egész mensi..
Szerencsére nem volt még ezzel kapcsolatban ciki élményem, de párszor féltem, hogy pl. mikor leülök a templomba a szivacsos padra, és netán átázok, azt hogy fogom én leplezni... ugyanígy vagyok buszon is, vagy amikor infó órán forgós székben ülök, és annak huzatos az ülése. Persze mindig cserélek betétet időben, de én vonzom a bajt.
Az sem ciki, mikor nyáron, a tömött strandon, egy száll tapadós boxerben pont erekciód van, és mindenki szeme rád tapad?!
A férfiasság természetes velejárója...
kiváncsi vagyok mit éreznél te ilyen helyzetekben ..
ha lány lennél tudnád..!
megkérdezhetem hogy hány éves vagy?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!