Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Legcikibb élményetek mensivel?

Legcikibb élményetek mensivel?

Figyelt kérdés

Sokat.:)

és kort is légyszi!

2012. ápr. 15. 11:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%
A 11:57-es válaszolónak még annyit írnék, hogy kamaszkoromban is tök természetesen tudtam erről beszélni egy lány barátommal. Még a legkényesebb női dolgokról is. Első voltam.
2012. ápr. 15. 12:05
 12/25 anonim ***** válasza:
Kedves első, akkor te vagy a tisztelt kivétel, de ha valaki átázna pl. a buszon, és olyan lenne az ülés, nem igazán hiszem, hogy rohannának oda segíteni bármit is, vagy buszsofőr megértő lenne, és csak annyit mondana, hogy a nőiesség természetes velejárója... (strandos voltam)
2012. ápr. 15. 12:11
 13/25 anonim ***** válasza:
Bárki bármit is mond, nekem továbbra is az a véleményem, hogy minden menstruációval kapcsolatos dolog, még az átázás is a nőiesség természetes velejárója! Első voltam megint.
2012. ápr. 15. 12:16
 14/25 anonim ***** válasza:
Oké, akkor örülök neki, hogy te ilyen rendes vagy!
2012. ápr. 15. 12:18
 15/25 anonim ***** válasza:
45%
Első vagyok megint. A 11:57-es Válaszolónak írt hozzászólásaim a 13 éves lánynak szólnak, hiszen először Ő kérdezte a koromat!
2012. ápr. 15. 12:18
 16/25 anonim ***** válasza:
97%
Egyszer régen egy múzeum WC-jében cseréltem tampont. Nem lehetett bezárni az ajtót. Egy kedves hölgyike kopogás nélkül nyitott be, én meg azonnal a kilincs után kaptam, és azzal a slunggal kihajítottam az éppen kihúzott tampont... Szerintem el is találtam... De gondolom megtanult kopogni. :))
2012. ápr. 15. 13:52
 17/25 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó, jujj ez tényleg ciki lehetett. az elsőnek meg üzenem, hogy nem kell 20X elmondani, hogy a nőiességgel jár együtt...stb. én értem, hogy te arra gondolsz, hogy a menstruáció nem ciki, de ha 40 ember előtt ázol át, az ne legyen már a nőiesség velejárója. szerinted tök véresen mászkálni nem kellemetlen egy lánynak? de azért jó tudni, hogy vannak rendes fiúk is, tényleg!:)19/L
2012. ápr. 15. 15:56
 18/25 A kérdező kommentje:
jó lenne ha válaszolnátok a kérdésemre is..tisztelet a kivételnek.:))
2012. ápr. 16. 13:16
 19/25 anonim ***** válasza:
előző vagyok. hát cikis élményeim nagy része abból adódott, hogy átáztam (de mióta tampont használok már szerencsére nem szoktam). mindig a legrosszabbkor jön meg, olyankor, amikor esélyem sincs kimenni a wc-re, ezért kb szobrozok egész idő alatt, meg meg sem merek mozdulni, nehogy átázzak. ja és a tampon gyakran kiesik a zsebemből, vagy a táskámból, ezek miatt már sokat égtem:P. neked van ilyen cikis sztorid???:)
2012. ápr. 16. 18:44
 20/25 anonim ***** válasza:
89%

Épp a barátomnál voltam, pár hete jártunk még csak. Épp megvolt és tampon volt fennt. Kicsit cikinek éreztem kimenni cserélni, de nagy nehezen rászántam magam, de akkorra már nagyon megtelt, és ahogy kihúztam jött vele egy kis vér is, ami a wc csésze előtti kis szőnyegen landolt :D

Visszamentem a szobába és elmondtam neki h történt egy kis baleset. Aztán beáztattam a szőnyeget egy kis vízbe, de ő mindenképp látni akarta :D

2012. ápr. 17. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!