Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem vettek fel egy kollégiumba...

Nem vettek fel egy kollégiumba se. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
A Debreceni Egyetemre fogok járni, és volt egy csaknem biztos pont, hogy hol fogok lakni: kollégiumban. Kettőbe is jelentkeztem, mindet elutasították. :( Teljesen el vagyok keseredve, hiszen Budapesten élek, senki leendő évfolyamtársat nem ismerek, és egyedül nincs pénzem albérletre. Akinek van valami ötlete, hogy mit tehetnék, légyszi írja le. Nagyon köszi!
2009. aug. 18. 08:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha a határidőt nem késted még le, akkor van. Nekem középiskolában kellett egy csomót küzdenem a helyért, ráadásul a suliból is kollégiumi férőhely hiányában utasítottak el (még egy másik rendszer volt akkor). Először a sulit kellett meggyőznöm, hogy akkor is ide akarok járni, ha nincs kolesz, aztán meg helyet keresni koleszban. A végén sokkal jobb helyre kerültem, mint az eredeti felállásban, ez a hely azóta is, több mint 25 éve meghatározza az életemet.

Szóval ne add fel, és, ha netán lejárt a fellebbezési határidő, akkor is add be a papírokat, egy szívhez szóló levéllel. Aztán menj be személyesen, meg tégy meg mindent, hogy foglalkozzanak Veled, lássák, hogy ne csak egy "fő" vagy, strigula a névsorban, hanem élő ember. Nálunk az hatotta meg az ügyintézőt, hogy a nővérem jött velem 8 hónapos terhesen, eszméletlen kedves modorral :)

2009. aug. 18. 11:30
 12/16 anonim válasza:

nekem is ugyanez a gond, mint neked!!

én is 0pontot kaptam a jövedelemre... bár én nmtom mit csináljak, mert jobban szeretnék albérletbe menni... ugyhogy nembiztos hogy fogok fellebezni.

egyébként én is a debreceni egyetemre fogok járni:)

2009. aug. 18. 13:06
 13/16 anonim válasza:
jah és nagyon drukkolok neked hogy sikerüljön... (előző voltam)
2009. aug. 18. 13:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló, nem állítod be a mail címedet? mert akkor tudnánk beszélni a dologról. Én sem zártam ki az albérletet.
2009. aug. 18. 13:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Előző kommentemhez: vagy csak írj egy email címet légyszi!
2009. aug. 18. 16:43
 16/16 anonim ***** válasza:
egyébként nem tudjátok hogy mennyi szociális ponttól vettek fel? főleg a debreceni egyetemre gondolok
2009. aug. 18. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!