Nem vettek fel egy kollégiumba se. Mit tehetnék?
Ha a határidőt nem késted még le, akkor van. Nekem középiskolában kellett egy csomót küzdenem a helyért, ráadásul a suliból is kollégiumi férőhely hiányában utasítottak el (még egy másik rendszer volt akkor). Először a sulit kellett meggyőznöm, hogy akkor is ide akarok járni, ha nincs kolesz, aztán meg helyet keresni koleszban. A végén sokkal jobb helyre kerültem, mint az eredeti felállásban, ez a hely azóta is, több mint 25 éve meghatározza az életemet.
Szóval ne add fel, és, ha netán lejárt a fellebbezési határidő, akkor is add be a papírokat, egy szívhez szóló levéllel. Aztán menj be személyesen, meg tégy meg mindent, hogy foglalkozzanak Veled, lássák, hogy ne csak egy "fő" vagy, strigula a névsorban, hanem élő ember. Nálunk az hatotta meg az ügyintézőt, hogy a nővérem jött velem 8 hónapos terhesen, eszméletlen kedves modorral :)
nekem is ugyanez a gond, mint neked!!
én is 0pontot kaptam a jövedelemre... bár én nmtom mit csináljak, mert jobban szeretnék albérletbe menni... ugyhogy nembiztos hogy fogok fellebezni.
egyébként én is a debreceni egyetemre fogok járni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!