Valaki valami jó tanulási módszert tud törire?
Figyelt kérdés
Komolyan hiába olvasom el akár 50x az anyagot, nem marad meg semmi. Egyszerűen nem érdekel a töri, számomra annál unalmasabb tantárgy nem létezik. Olvasom, olvasom, meg akarom tanulni, de egyik fülemen be, másikon ki. A többi tantárgy sem igazán érdekel, de mégis meg tudom tanulni 4es-5ösre. Töriből viszont örülök ha a kettest összehozom. Nem tudom hogy tanuljak, hogy hatásosabb legyen.2012. nov. 8. 20:07
1/3 anonim válasza:
Olyan nincs hogy a törit nem szereted olyan van hogy pl: az Egyiptomi részét útálod mert unalmas de könyv és tanárfüggő is a dolog. Ha neked berögzül úgy hogy leírod akkor úgy csináld ez emberfüggő.
2/3 A kérdező kommentje:
De van olyan, hogy nem szeretem a törit. Egyszerűen nem érdekel, hogy mi volt 2000 évvel ezelőtt, de az se, hogy mi volt 20 éve. A töritanár a kedvenc tanárom, nagyon imádom. Szóval nem tanárfüggő.
2012. nov. 30. 19:55
3/3 anonim válasza:
Szerintem olvasd át párszor a füzetvázlatot olvasd el a könyvet.. Nekünk hozzá munkafüzet azt megoldhatjuk.. Javaslom neked is;) Ha meg nincs vagy nem szabad akkor írd ki egy lapra a válaszokat.. Vagy kérj meg valakit hogy kérdezzen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!