Ősztől kezdem a gimit. Most van időm jó tanulási módszert kifejleszteni. Ötletek?
Figyelt kérdés
Nagyon erős gimibe megyek, a megyében a legjobb. Eddig nem eröltettem meg magam, ha tanulásról volt szó, ez meg is látszott az eredményemen. Az utóbbi félévben sokat tanultam, hogy felvegyenek, de az a módszer szerintem nem vált be... Már nem is emlékszem semmire, minden percemet lefoglalta, másra időm sem maradt, rettentő fáradt, nyűgös voltam. Valamilyen tanulási módszert kéne szeptemberig elsajátítanom, mert szeretnék nagyon jó eredményeket elérni. Bizonyítani szeretnék magamnak, és a családomnak is, hogy kitűnő leszek. Eddig nem tudtam magamat rávenni, hogy azt is megtanuljam, ami nem érdekel, viszont ezt már nem engedhetem meg magamnak. Valahogy segítsetek!2010. júl. 12. 15:19
1/2 anonim válasza:
erre nem módszert kell kitalálni, hanem sok időt szánni a tanulásra, és csakis a tanulásra, semmi más egyéb figyelemelterelő dologra!
2/2 anonim válasza:
Figyelj én általános iskolában sem erőltettem meg magam, jóformán alig tanultam. Aztán bekerültem az ország 2. legjobb sulijába. Hát itt jött az, hogy tényleg, de tényleg lóf*szt se tanultam. Nem mondom, iszonyat jó tanáraink voltak, és rengeteg dolgot adtak át, úgy, hogy nekem nem kellett külön rátanulnom. Nyilván házit sem csináltam soha pl matekból, meg is látszott, hogy fakton 3as vagyok, mert nem volt meg a feladatmegoldó rutinom, érteni értettem, csak idő kellett volna hozzá.
Aztán jött az érettségi. Hopp, 92%-os érettségi átlag... úgyhogy tényleg, de tényleg semmit nem tanultam.
Én a helyedben annyira nem paráznék, ha felvettek egy jó gimibe, úgy, hogy alig tanultál általánosban, akkor ott sem lesz nagy gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!