Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen jó tanulási módszert...

Milyen jó tanulási módszert ismertek?

Figyelt kérdés
Egy olyan tanulási módszerre lenne szükségem amellyel könnyen tudnák matematikát tanulni, illetve nyelveket.
2012. jan. 3. 20:29
 1/4 anonim ***** válasza:
nyelveket, karaokeval, angol sorozatokkal, matekot is tudsz neten, de ha komolyabban akarsz vele foglalkozni és nem jársz suliba, akkor különtanár.
2012. jan. 3. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Suli mellett is lehet külön tanárhoz járni:)
2012. jan. 3. 22:26
 3/4 anonim válasza:
A könyvek és a magántanárok szerintem csak pénzkidobás és ráadásul még macerás is (főleg ha valami troll matektanárt fogsz ki). Ajánlom neked a netes oldalakat. Én pl. a matekmindenkinek.hu-t használom. Érdemes lecsekkolni. ;)
2012. jan. 4. 15:47
 4/4 anonim válasza:

Utólagos tapasztalatként mondom, hogy ha többet gyakoroltam volna matekból, akár 5-s is lehettem volna.

A matekot ahogy hallottam utólag, tanulni nem lehet, csak gyakorolni, de azt rengeteget. Tehát abból, leülsz a fenekedre, és annyit oldasz meg,amennyit csak tudsz.

Nyelvekre tényleg jók a filmek, illetve lehet kapni a szintednek megfelelő, egyre növekvő számozású, regényeket, könyveket.

Illetve, én régebben csináltam olyat, ami szó nehezen ment az agyamba, lehet kapni ilyen öntapadós cetlit, és arra felírtam, és amerre napközben jártam otthon, oda feltűztem...így ahányszor arra mentem, a szemembe botlott, volt mikor rajzoltam is hozzá. Évszámokat is véstem az agyamba.

2012. jan. 4. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!