Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz vagyok,...

Szerintetek nagyon gáz vagyok, hogy nem tudtam megoldani ezt a feladatot? Esetleg valami kisebb fogyatékosságom lehet?

Figyelt kérdés

"Egy hal feje 9 cm hosszú. A farka egyenlő hosszú a fejével, plusz a test hosszának felével. A test hossza megegyezik a fej és a farok hosszúságának összegével. Milyen hosszú a teljes hal?" Erről a feladatról lenne szó. Egyedül nem tudtam megoldani, már megnéztem a megoldását itt a neten, de még mindig nem tudtam megoldani rendesen, azaz hogy miért pont 72 cm. Utána ezen az oldalon is láttam, hogy valaki ezt kérdezte, hogy hogy lehet megoldani és valaki nagyon nagyon részletesen leírta, szóval mostmár értem.

De akkor is, annyira hihetetlenül szánalmasnak és hülyének érzem magam. Már évek óta arra hajtok, hogy a suliban is minél jobb jegyeket szerezzek, hogy okosabb legyek, néha megoldok logikai feladatokat a neten, de ez most annyira elkeserített...El nem tudom mondani, mennyire szar érzés...

Szerintetek ettől nagyon hülye vagyok, hogy egy ilyen könnyű feladatot se tudtam megoldani? Már komolyan a sírás határán vagyok. Tudom, hogy nem kellene ilyen kis dolgokon kibuknom, de tényleg így érzek.

Szerintetek nagyon hülye vagyok?

15/L

2012. okt. 3. 21:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Miért lenne csalás? Segíts magadon....nem is értem. Az nagyobb csalás volt, hogy megnézted a megoldását. Mit vártál, hogy majd a fejedben összeáll az egyenlet és egyből le is vezeted? Na majd akkor térjünk vissza, hogy mennyire hülye vagy, ha a másodfokú egyenlet megoldóképletébe nem tudsz fejben behelyettesíteni.. Le ne írd!! Az CSALÁS!!
2012. okt. 14. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!