Kisebb autóbaleset után normális a szorongás, és ha igen, meddig?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 15:41
1/8 anonim válasza:
Igen, én is szorongok azóta mióta egyszer belénk jöttek hátulról. De csak a kocsiban, mert ha nem ott ülök akkor más miatt szorongok.
3/8 anonim válasza:
Néhány hétig ez teljesen normális.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2012. márc. 13. 16:41
5/8 anonim válasza:
Teljesen normális. 1-2 nap, néhány hét. Egyéntől függ. A lényeg, hogy minél előbb ülj kocsiba. Gyorsabban leküzdhető a szorongásod. Üdv: A.
6/8 anonim válasza:
Az érzés teljesen normális, de én úgy látom, hogy igazából soha nem fog elmúlni. Pozitívnak tekinthető, hogy sokkal figyelmesebb leszel a közlekedésben, ami sok mindentől meg fog óvni.
7/8 A kérdező kommentje:
hát...én amúgy is eléggé izgulós,aggódós voltam mindig is,de bár nem én vezettem,hátul ülve,nem bekötve,eléggé rossz volt....most valamivel jobb,de azért nem érzem magam úgy kocsiban,mint máskor....
2012. márc. 17. 13:10
8/8 anonim válasza:
Egyszer egy nagy balesetben voltam, de majdnem sértetlenül kerültem ki belőle. Utána 3 napot végigittam, annyira feszült voltam, és évekig utáltam autóba ülni. Maga a szorongás viszont csak pár hétig tartott, azt nem hiszem, hogy normális, ha sosincs vége. Viszont az biztos, hogy egy baleset után az ember sokkal erősebben "érzi" és elhiszi azt a tényt, hogy az autózás veszélyes dolog. Érdekes, hogy amíg az ember csak a statisztikát tudja, addig nem igazán érzi át ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!