Van még itt valaki, aki depressziós, alvászavarai vannak, és szorong állandóan, nincs étvágya, mindenkitől elzárkózott?
Figyelt kérdés
mert én ilyen vagyok, és szeretnék másokkal beszélni, hátha tudunk egymásnak tanácsokat adni a lesz@rabb pillanatokban... 18f vagyok2012. márc. 4. 00:32
1/4 anonim válasza:
Hasonló cipőben járó nő vagyok, nem ugyanaz, de elég rossz a helyzet.
2/4 anonim válasza:
na én egyik nap ilyen vagyok,másik nap meg dejó nekem,minden problémát meg tudok oldani és meg is fogok stb.
de ez már olyan durva :/ múlt héten is egy jobb pillanatomban bevállaltam valamit,amit már nem tudok visszavonni,de most meg már nagyon félek tőle..
3/4 anonim válasza:
Á, ne félj tőle, biztos menni fog, valószínűleg "bátor" éned jól méri fel a képességeidet, a "félős"-ből pedig csak a gátlások beszélnek:)
4/4 anonim válasza:
Igen velem is vannak ezek, meg még jó pár dolog...
Nyugodtan írj, hátha tudok valamit segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!