Depressziós lennék? A gyomromnál fura nyomást érzek, a gyomrom görcsben mindig, állandóan levert vagyok, nem nagyon tudok örülni semminek, van hogy aludni sem nagyon tudok. Semmi nem érdekel, és nem is csinálok nagyon semmit.
köszönöm a válaszokat.
hát reménytelen. tavaly elszúrtam az egészet. most úgy mond haverok vagyunk... de szerintem nagyon nem bír engem. haverokkal egyre több programot szervezek de max egy-két órára tudom "kiverni" a fejemből. Túltenni magam rajta egyszerűen nem megy mert mindennap látom és totálisan beleszerettem.. és már nagyon kellemetlen ez az egész.
17 vagyok, és lány, és maximálisan átérzem a helyzeted. Én is ugyanígy érzek, és én is egész nap a gépezem meg zenét hallgatok, és én is az osztálytársamba vagyok szerelmes, és én is elszúrtam (meg a "barátnőim"). Mi is elvileg haverok vagyunk, de tudom, hogy milyen rossz dolgokat gondol rólam.
Nem hinném, hogy depressziós vagy. Szerintem sírj, ne tartsd cikinek (sok fiú hiszi azt, h ciki sírni), főleg ne ha magadban csinálod. A kisírod magad, sokat segít. Jah és a zenehallgatást is jól teszed, mert az is sokat segít. Amúgy meg az egyik válaszoló előttem jól mondta: próbálj kimozdulni is néha barátaiddal ide-oda...
Végezetül annyit: Tudom, milyen nehéz felejteni (nekem nem megy), de próbáld meg, ha pedig nem megy, akkor meg várd ki, még eljön a Te időd... Nem teheti ezt Isten, hogy valakit ennyire szeretsz, és csak szenvedj... hiszek abban, hogy semmi sem történik hiába, valamikor megtérül ez a rossz időszak a javadra. Talán az adott lány fog szeretni, talán egy másik, de valakitől BIZTOS fogsz szeretetet kapni, szóval KITARTÁS!!!
Te vagyok. Vagy voltam. :D
"Depressziós lennék? A gyomromnál fura nyomást érzek, a gyomrom görcsben mindig, állandóan levert vagyok"
Ebből tudtam, hogy szerelmes vagy, pedig a többit el se olvastam. A depresszió tejlesen más. Te egészséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!