Hirtelen ijedségi problémáim vannak. Pl: mindig megijedek kisebb hangoktol, egy szék kihúzásától v. pl. egy nagyobb tapstól is. Mi ennek az oka v. ez valamilyen betegség? És mit csináljak ellene?
Első hozzászólónak nagyrészt igaza van. Tényleg szorongás, meg gyerekkori élmények játszanak benne valamennyit. Nekem hugom ilyen ijedős, kb mindentől meg tudott ijedni. Most egy pár hónapja jár pszichológushoz, és azóta már nem annyira ijedős, meg sokkal vagányabb lett, meg mostmár meg meri mondani a magáét egészen sokszor.
Amúgy én is jártam a pszichológushoz még 1,5 éve, akihez most a hugom jár, és csak ajánlani tudom! Nekem is nagyon sokat segített, és a hugom is már tök sok mindenben megváltozott. Jó látni őt is így, hogy jobban érzi magát a bőrében.
Szóval szerintem keress egy jó pszichológust, aki segít neked, ha ez az ijedés ennyire zavar. Először én paráztam egy kicsit a pszichológustól, de aztán nagyon kellemesen meglepődtem. Először emailt írtam neki, szerintem te is írj neki nyugodtan. Szokolai Árpád a neve, és arpad.szokolai@gmail.com a mailcíme. Nagyon normális meg barátságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!